9.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 170 reviews
073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Antislipcursus bij Den Bosch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Antislipcursus bij Den Bosch

U voelt zich wel een coureur, maar bent u het ook? De Anti Slipcursus van Den Bosch Evenementen maakt van elke amateurcoureur of wegpiraat een doorgewinterde kilometervreter, zo eentje die ook met sneeuw, storm en regen de meest scherpe bochten fluitend trotseert en nog een beetje gas bijgeeft op de koop toe!

Deze cursus is ook ideaal voor dat speciale bedrijfsuitje of personeelsuitje dat toch al in de planning zat. U kunt op deze trainingslocatie de anti slipcursus ook handig combineren met een compleet vergaderarrangement inclusief lunch.

Jullie worden ontvangen in het Huis van de Toekomst op het terrein van Autotron in Rosmalen voor de eerste kennismaking met echte professionele coureurs die hun kennis ook nog eens op een heldere manier over het voetlicht weten te brengen. Op het programma staan de volgende onderdelen:

- Algemene voertuigbeheersing
- Noodstop- en uitwijkoefeningen
- Onder- en overstuuroefeningen

Jullie gaan het tijdens deze cursus allemaal meemaken. Samen met collega's of vrienden volgen jullie eerst de theorie waarna jullie het trainingsparcours gaan verkennen en de pas geleerde theorie in de praktijk gaan brengen. Lastig, soms ja, maar zeker enerverend en gewoon leuk om eens mee te maken! Een beetje adrenaline is mooi meegenomen want dat maakt jullie alleen maar beter in de bochten. En het maakt het voor de rest van de weggebruikers in de toekomst ook een stuk veiliger.

Inclusief:
  • Koffie / thee / frisdrankarrangement
  • Lekkere Bossche Bol bij ontvangst
  • Voertuigen (BMW en Mini)
  • Begeleiding van een ervaren instructeur
  • Deelnamecertificaat
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Lunch of andere catering.

Bijzonderheden:

Deze Anti Slipcursus van Den Bosch Evenementen combineren met een vergadersessie? Bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Bosch starten de arrangementen van Den Bosch Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Parade, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Den Bosch Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Den Bosch Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Bosch is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Den Bosch Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Den Bosch Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Den Bosch Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan