Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Antislipcursus bij Den Bosch

Details over dit uitje

U voelt zich wel een coureur, maar bent u het ook? De Anti Slipcursus van Den Bosch Evenementen maakt van elke amateurcoureur of wegpiraat een doorgewinterde kilometervreter, zo eentje die ook met sneeuw, storm en regen de meest scherpe bochten fluitend trotseert en nog een beetje gas bijgeeft op de koop toe!

Deze cursus is ook ideaal voor dat speciale bedrijfsuitje of personeelsuitje dat toch al in de planning zat. U kunt op deze trainingslocatie de anti slipcursus ook handig combineren met een compleet vergaderarrangement inclusief lunch.

Jullie worden ontvangen in het Huis van de Toekomst op het terrein van Autotron in Rosmalen voor de eerste kennismaking met echte professionele coureurs die hun kennis ook nog eens op een heldere manier over het voetlicht weten te brengen. Op het programma staan de volgende onderdelen:

Algemene voertuigbeheersing
Noodstop- en uitwijkoefeningen
Onder- en overstuuroefeningen

Jullie gaan het tijdens deze cursus allemaal meemaken. Samen met collega's of vrienden volgen jullie eerst de theorie waarna jullie het trainingsparcours gaan verkennen en de pas geleerde theorie in de praktijk gaan brengen. Lastig, soms ja, maar zeker enerverend en gewoon leuk om eens mee te maken! Een beetje adrenaline is mooi meegenomen want dat maakt jullie alleen maar beter in de bochten. En het maakt het voor de rest van de weggebruikers in de toekomst ook een stuk veiliger.

Inclusief:
  • Koffie / thee / frisdrankarrangement
  • Lekkere Bossche Bol bij ontvangst
  • Voertuigen (BMW en Mini)
  • Begeleiding van een ervaren instructeur
  • Deelnamecertificaat
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Lunch of andere catering.

Bijzonderheden:

Deze Anti Slipcursus van Den Bosch Evenementen combineren met een vergadersessie? Bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan