Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bistro Vaartocht in Den Bosch

Details over dit uitje

De titel Bistro Vaartocht zegt het al: u gaat ontspannen varen naar de Bourgondische bistro 'De Eeterij' over de fraaie vaarwegen rondom Den Bosch.

Een feestelijk en culinair avondarrangement voor bedrijfsuitjes en uitjes met vrienden of familie, van Den Bosch Evenementen.

In het bekende restaurant 'De Eeterij' gaat u na de boottocht heerlijk genieten van een 3-gangen diner en een majestueus glas wijn. Maar eerst maar eens aan boord klauteren!

Om ca. 16.30 uur gooien we de trossen los aan de St. Janssingel en varen we gemoedelijk in een uurtje naar de culinaire verrassing van de avond.

U wordt mee terug genomen in de tijd en vaart langs de mooiste plekjes van deze omgeving: de oude vestingwallen en de verschillende bastions, de Citadel en de oude Dwangburcht uit de 17e eeuw. U geniet van 2 (of meer) drankjes uit onze Hollandse bar en aanschouwt het mooie Brabantse panorama vanaf de rivier.

U gaat aan weer wal bij de oude Bredehaven en schuift aan tafel voor een overheerlijk 3-gangen diner in Bistro 'De Eeterij'.

In het interieur van dit etablissement vindt u maar liefst 200 wijwaterbakjes, peper- en zoutstellen, kerkattributen en andere attributen opgesteld, die uw verblijf in dit restaurant van een historisch tintje voorzien. Gezondheid en eet smakelijk!

Inclusief:
  • Boothuur
  • Vaartocht
  • 2 drankjes Hollandse Bar
  • Bourgondisch 3-gangen diner
  • Te boeken in overleg!

Optioneel:

Wilt u voor deze boottocht misschien een ervaren gids reserveren, zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan