Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Boerengolf in Den Bosch

Details over dit uitje

Op een speciale manier in Den Bosch de golfsport beleven doet u bij Den Bosch Evenementen, lekker in de natuur naast de koeien met een iets grotere golfbal en een iets andere club. Het is het ideale bedrijfsuitje of groepsuitje met de collega's of familie inclusief de kinderen.

We ontvangen u in het mooie natuurgebied de Bossche Broek waar u in teams tegen elkaar gaat spelen. Het golfballetje is ietsjes groter dan normaal maar daar staat ook tegenover dat de holes iets groter zijn. Sportief en lekker buiten bezig zijn komt tijdens dit speciale dagarrangement geheel tot zijn recht. Let vooral op de mooie vergezichten als u afslaat vanaf de T…

In het centrum wordt uw gezelschap opgewacht door een echte kenner van de omgeving. Deze ‘boeren golfpro’ heeft alvast hoge kaplaarzen aangetrokken, want u stapt weldra samen met hem het ongerepte weiland in. Maar eerst wordt u iets verteld over de geschiedenis van dit fraaie natuurgebied, de stadswal en het idee achter dit inmiddels bekende spelletje. Vervolgens wordt uw gezelschap in teams van maximaal vier personen verdeeld en worden de clubs uitgereikt.

Er worden in totaal 9 holes gespeeld, met namen zoals Bertha 41 en Truusje 5 8,echte Brabantse koetjes die van geen wijken weten! Ook de kuilen, greppels en konijnenholen zorgen voor interessante obstakels. Uiteraard laten we u tussen het spelprogramma door even genieten van een lekker drankje, thee of limonade. Het winnende team krijgt de enige echte Bossche golf Trofee, eentje die lekker smaakt!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Speciale boeren golfclubs
  • Even relaxen met een drankje op wat fruitkisten
  • Prachtige locatie vlakbij Den Bosch
  • Ideaal voor een origineel teamuitje in de vrije natuur!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Aanrader:

Trek uw kaplaarzen aan en een oude broek, vooral net na een buitje kan boerengolf voor heel wat uitdagingen zorgen! Vooral ook als de koeien net hebben ontbeten.... Of u krijgt een hoes voor over de schoenen!

Reservering voor kleinere groepen:

omen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan