073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen

Boerengolf in Den Bosch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Boerengolf in Den Bosch

Op een speciale manier in Den Bosch de golfsport beleven doet u bij Den Bosch Evenementen, lekker in de natuur naast de koeien met een iets grotere golfbal en een iets andere club. Het is het ideale bedrijfsuitje of groepsuitje met de collega's of familie inclusief de kinderen.

We ontvangen u in het mooie natuurgebied de Bossche Broek waar u in teams tegen elkaar gaat spelen. Het golfballetje is ietsjes groter dan normaal maar daar staat ook tegenover dat de holes iets groter zijn. Sportief en lekker buiten bezig zijn komt tijdens dit speciale dagarrangement geheel tot zijn recht. Let vooral op de mooie vergezichten als u afslaat vanaf de T…

In het centrum wordt uw gezelschap opgewacht door een echte kenner van de omgeving. Deze ‘boeren golfpro’ heeft alvast hoge kaplaarzen aangetrokken, want u stapt weldra samen met hem het ongerepte weiland in. Maar eerst wordt u iets verteld over de geschiedenis van dit fraaie natuurgebied, de stadswal en het idee achter dit inmiddels bekende spelletje. Vervolgens wordt uw gezelschap in teams van maximaal vier personen verdeeld en worden de clubs uitgereikt.

Er worden in totaal 9 holes gespeeld, met namen zoals Bertha 41 en Truusje 5 8,echte Brabantse koetjes die van geen wijken weten! Ook de kuilen, greppels en konijnenholen zorgen voor interessante obstakels. Uiteraard laten we u tussen het spelprogramma door even genieten van een lekker drankje, thee of limonade. Het winnende team krijgt de enige echte Bossche golf Trofee, eentje die lekker smaakt!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Speciale boeren golfclubs
  • Prachtige locatie vlakbij Den Bosch
  • Ideaal voor een origineel teamuitje in de vrije natuur!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Aanrader:

Trek uw kaplaarzen aan en een oude broek, vooral net na een buitje kan boerengolf voor heel wat uitdagingen zorgen! Vooral ook als de koeien net hebben ontbeten.... Of u krijgt een hoes voor over de schoenen!

Reservering voor kleinere groepen:

omen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Bosch starten de arrangementen van Den Bosch Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Parade, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Den Bosch Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Den Bosch Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Bosch is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Den Bosch Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Den Bosch Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Den Bosch Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan