Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bossche Bierproeverij – Citywalk – Diner in Den Bosch

Details over dit uitje

Hoe wordt bier gebrouwen? Den Bosch Evenementen neemt u in het Bossche Bierproeverij - Citywalk - Diner mee naar de bekendste brouwerij van Den Bosch, die rond carnaval een omzet draait als nooit tevoren.

Vervolgens nemen wij u in dit avondarrangement na de bierproeverij in deze citywalk mee door het pittoreske stadscentrum en laten wij u de oudste monumenten van Den Bosch zien en gaat u dineren. Een professionele gids leert u het echte Oeteldonk kennen!

16.00 - 17.30 Rondleiding & Bierproeverij

Den Bosch heeft een lange historie omtrent het brouwen van 'gerstenat'. Die kennis is jarenlang doorgegeven en aangepast zodat uiteindelijk unieke Brabantse smaken tot hun recht kwamen, heerlijke bieren zijn het gevolg. De combinatie van gerst, hop en gist wordt omgezet in uitzonderlijk smaken en sublieme dorstlessers! Tijdens deze rondleiding komt u alles te weten over de diverse bieren die hier gebrouwen worden. En natuurlijk laten wij u ook een paar biertjes proeven!

17.30 - 19.00 City Walk

Rond de St. Jan staan schilderachtige en monumentale panden met allemaal hun eigen geschiedenis. Uw vakkundige gids brengt het oude Oeteldonk helemaal tot leven. Bekijk bijvoorbeeld het oudste bakstenen huis van Nederland of hoor de roemruchte geschiedenis van deze beruchte garnizoensstad.

19.00 - 21.00 Diner

Na alle belevenissen wordt het tijd voor een culinaire maaltijd in het lekkerste restaurant van Den Bosch. Sluit de dag af met dit heerlijke diner!

Inclusief:
  • Rondleiding door de brouwerij
  • Proeverij van 3 bieren
  • Professionele gids (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  • 3 gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

'Hoe gekker gebrouwen, hoe lekkerder bier!'

Handige Tip voor dorstige bierdrinkers:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Een deel van dit programma reserveren?

Ieder onderdeel van dit arrangement is ook in een andere programmavorm te realiseren of gewoon los te boeken. Den Bosch Evenementen regelt zo een avondarrangement op maat! Neem contact op met onze organisatie voor uw speciale reservering!

Want to experience Den Bosch with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Den Bosch.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan