Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Brabants Comedy Diner in Den Bosch

Details over dit uitje

Den Bosch Evenementen heeft een leuk avondarrangement in Den Bosch: het Brabants Comedy Diner, de leukste plek om met vrienden of collega’s te dineren.

Het speciale uitje is overgoten met een smaakvolle humoristische saus. Terwijl de tong gestreeld wordt, luistert en kijkt u tussen de gangen door naar de top van de Brabantse conferenciers.

Het zijn veelgeprezen kletsers, bekend van theater, tv en carnavalsavonden. In hun creaties en typetjes rijgen zij de grappen, grollen en humoristische woordspelingen snel aan elkaar. Uw lachspieren worden danig op de proef gesteld!

Deze Tonproaters brengen hun conferences in hun smakelijke Brabants, maar wel zo dat iedereen het zonder problemen kan volgen. U zult uw best moeten doen het niet uit te proesten!

Het is een heerlijk programma vol afleiding, culinaire verwennerij en daverende dijenkletsers.

Dit programma is uitermate geschikt voor een ontspannen bedrijfsfeest, personeelsfeest, familie-uitje of vriendenuitstapje. Vertel uw wensen aan onze medewerkers en wij laten de Tonproaters er een mouw aan passen!

Inclusief:
  • 3 gangen diner (of buffet op aanvraag)
  • Professionele conferencier/ tonproater (meerdere op aanvraag)
  • Locatie in het centrum van Den Bosch

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan