Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Brabants Vergaderen in Den Bosch

Details over dit uitje

Vlakbij het station in een prachtig herenhuis in Den Bosch is een mooie stijlvolle ruimte beschikbaar voorBrabants Vergaderen met prima faciliteiten.

In het souterrain van deze mooie Brabantse locatie heet Den Bosch Evenementen u welkom en bieden wij u een ontspannen meeting met klanten of een brainstorm met collega's.

Daarnaast geniet u van een uitstekende lunch en doet u de unieke puzzeltocht in het historische centrum van ‘s-Hertogenbosch.

Verschillende soorten koffie, thee, bronwater en en, een flipover, LCD-scherm, laptop en internetverbinding zijn in deze ruimte vanzelfsprekend aanwezig. Na uw meeting bieden wij u een originele Brabants buffet.

Daarna maakt u zich op voor een unieke puzzeltocht, waarbij u in teams uw weg door de stad moet zien te banen en door een aantal uit te voeren opdrachten de stad veel beter leert kennen. U heeft de keuze uit een Strijd door Den Bosch, een GPS tocht of een Get the Picture spel. Via diverse pittoreske straatjes en steegjes komt u vervolgens uit bij de locatie voor de prijsuitreiking.

Na afloop geniet u van een stevige borrel en praat u nog even gezellig na over de dag. U maakt onbeperkt gebruik van drankjes uit de Hollandse bar, zodat u niet steeds uw knip hoeft te trekken voor elk hapje of drankje. Ontspanning met een Bourgondisch smaak en voor een scherpe prijs, geniet van dit unieke vergaderarrangement van Den Bosch Evenementen.

Tijdschema:

09.00 - 13.00 uur Ontspannen vergaderen
13.00 - 14.00 uur Heerlijke Brabantse lunch
14.00 - 16.30 uur Bossche puzzeltocht
16.30 - 17.30 uur Onbeperkt borrelen uit de Hollandse bar

Inclusief:
  • Locatiehuur en materialen
  • Bossche Bol tijdens de meeting
  • Brabantse Koffietafel
  • Drankjes tijdens de meeting
  • Puzzeltocht onder enthousiaste begeleiding
  • Prijsuitreiking
  • Teambuilding
  • Onbeperkte drankjes uit de Hollandse bar tijdens het laatste uur

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw lunch hele andere activiteiten plannen. Den Bosch Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan