Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Brabantse Inburgeringscursus in Den Bosch

Details over dit uitje

Inburgeren is een fluitje van een cent. Eerst neemt Den Bosch Evenementen's gids u in de Brabantse Inburgeringscursus mee op een stadswandeling door Den Bosch, waardoor u de leukste anekdotes verneemt.

Vervolgens leert u in een 'inburgeringscursus' hoe u daadwerkelijk effectief moet communiceren met uw locale medeburger.

Dat gebeurt in een korte cursus 'Plat Brabants', met als voordeel dat u ook onverstaanbaar wordt voor iedereen boven de grote rivieren.

En als slagroom op de taart gaat u de leukste smartlappen zingen. Inburgeren op z´n Brabants dus.

13.00 - 14.30 uur Stadswandeling Den Bosch

Jheronimus Bosch, de Binnendieze, de grote St.Jan, alles wat Den Bosch groot maakt komt tijdens deze wandeling ter sprake. U wordt geheel cultureel bijgeschoold en hoort de mooiste verhalen over echte Bosschenaren, van het verleden tot nu!

14.45 - 15.45 uur Cursus Plat Brabants

'Efkes lekker laachen', taalkundige weetjes van de bovenste plank! Deze cursus is voor de 'Die Hard' taalvirtuozen die altijd al eens de ins-en-outs van de Brabantse tongval wilden ontdekken. Hedde ge da gezeet gehad? Mènde da werkelijk woar? Hoe doe de ge da? Hoe hedde ge da gedan? Doe de gij dè dikker?

Het zijn maar een paar van de taalkwesties die door een originele cabaretier met verve, melig en ludiek uit de doeken wordt gedaan.

16.00 - 17.00 uur Smartlappen Zingen

In een echte Bossche kroeg gaat u de leukste levensliederen zingen die door 'het volk' omarmt zijn. Van de recente hits van Guus Meeuwis tot aan wat oudere Brabantse kaskrakers, het komt in hoog tempo voorbij. Ondertussen geniet u van een fris biertje of een kopje thee.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  • Brabantse Tonproater
  • Cursus met materiaal
  • Brabantse accordeonist
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan