Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Brabantse Smartlappentour in Den Bosch

Details over dit uitje

Uw Brabantse Smartlappentour van Den Bosch Evenementen begint met een ontspannen uurtje Bourgondisch koffietafelen en een lekkere Bossche Bol.

13.00 - 14.00 Brabantse Koffietafel

De beloofde Bossche Bol, of appeltaart of ander gebak.

Onze Gids vertelt u ondertussen wat leuke inleidende anekdotes over de fantastische stad Den Bosch en wat u de komende uren nog te zien krijgt. Markante monumenten en een binnenstad met enorm veel historie.

14.00 - 16.30 Cultuurhistorische Rondleiding

Die monumentale St. Jan staat er al een tijdje en over de Grote Markt valt van alles te vertellen. Het ontstaan van de vestingwallen is zeker ook een topic wat wordt aangestipt tijdens deze heerlijke Stadswandeling door het centrum van Den Bosch.

Natuurlijk komt de beroemde stadsschilder Jheronimus Bosch ter sprake en nemen wij u mee langs de mooie Binnendieze die langzaam onder de stad doorstroomt.

Of wat dacht u van het museumkwartier en wist u dat Den Bosch zich heeft kandidaat stelt om de titel Culturele Hoofdstad 2018 in de wacht te slepen? Niet voor niets denken de Bosschenaren een goede kans te maken!

16.30 - 17.30 Smartlappen Zingen

Nu u alles over s-Hertogenbosch weet wordt het tijd voor een kijkje in een echte Bossche stadskroeg, waar de echte Brabantse levensliederen nog volop worden meegezongen.

Wij geven uw gezelschap een tekstboek met circa 40 liederen en samen zoeken we de leukste om met volle borst mee te zingen. De kroegbaas doet zijn oordoppen in en de stamgasten nemen er nog eentje! Houdoe en veel plezier!

Inclusief:
  • Koffietafel of andere lunch
  • Professionele gids (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  • Brabantse accordeonist met smartlappen lyrics
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Den Bosch Evenementen uw afdelingsuitje, bedrijfsevenement, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, Crazy 88, groepsarrangement, groepsactiviteit, groepsuitje, kroegentocht, paaldansen, personeelsfeest, puzzeltocht, rondvaartboot, speurtochten, steptocht, teamuitje, uitjes, vrijgezellenfeest en wijnproeverij.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan