Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij in Den Bosch

Details over dit uitje

Een dagarrangement van Den Bosch Evenementen met Broodjeslunch - Steptocht - Proeverij: lekker eten, een prachtige steptocht, en een proeverij naar keuze.

Ontdek het echte Den Bosch, met familie, vrienden of collega's op een actieve manier!

13.00 - 14.00 Broodjeslunch

Een actieve dag begint met een uitgebreide lunch op de Markt zodat u alvast in de juiste sfeer komt. Bereidt u voor op een van de leukste manieren om Oeteldonk van dichtbij te bekijken. Een broodje Bakpao is voor de grappenmakers onder u natuurlijk zo geregeld!

14.15 - 16.15 Steptocht

Met een kleine warming-up en wat uitleg door onze professionele gids beginnt u met de steptocht. U komt langs alle mooie monumenten van de binnenstad, waaronder de St. Jan, het standbeeld van de stadsschilder Jheronimus Bosch en stukken van de vestingwallen. Ook bekijkt u het oudste bakstenen huis van Nederland, de Moriaan, waar nu de VVV is gevestigd.

16.30 - 17.30 Proeverij

Deze proeverij mag u naar eigen keuze bepalen. Den Bosch Evenementen kan voor u een bier- of wijnproeverij regelen, maar bijvoorbeeld ook een likeurproeverij. U mag het zeggen!

Geniet van dit dagvullende programma en sluit uw dag eventueel af met een heerlijk diner in het oude centrum. Als u het op prijs stelt reserveren wij een uitstekende locatie voor u!

Inclusief:
  • Lunch
  • Steps
  • Professionele gids (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  • Proeverij naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Den Bosch with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Den Bosch.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan