Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubbelproeverij in Den Bosch

Details over dit uitje

Cava, Prosecco, Champagne: bubbelend gaat u bij de Bubbelproeverij van Den Bosch Evenementen de lekkerste bubbelwijnen proeven en van commentaar voorzien.

Neem uw familie en vrienden mee naar het centrum van het gezellige Den Bosch voor deze wijnproeverij en beleef een echte bubbelsensatie.

Tijdens dit Bubbel-Bachanaal proeft u in totaal 5 verschillende bubbelwijnen, van diverse komaf en van hoge kwaliteit. Hoewel Champagne natuurlijk de bekendste is, komen tijdens deze proeverij hele andere bubbelwijnen aan bod. Tussendoor geniet u van 5 heerlijke amuses, die we speciaal voor deze proeverij klaar hebben gemaakt.

U komt eindelijk eens te weten wat een echte 'Brut' is en hoeveel procent alcohol een goede champagne hoort te hebben! Tussendoor presenteren we u de lekkerste Bourgondische hapjes, zodat uw maag ook niks te kort komt!

Voor vrijgezellenfeesten hebben we ook een speciaal arrangement in de aanbieding, waarbij de vrijgezel al bubbelend in het zonnetje wordt gezet! Geniet van een heerlijke proeverij en de lekkere hapjes! Proost!

Inclusief:
  • 5 verschillende wijnsoorten
  • Enthousiaste begeleiding van een sommelier
  • Bourgondische hapjes
  • Unieke locatie in hartje Den Bosch
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan