Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Dinner Game in Den Bosch

Details over dit uitje
Crazy Winter Dinner Game in Den Bosch

Sneeuwt het? Doe dan de Crazy Dinner Winter Game van Den Bosch Evenementen: een culinaire verrassing in Den Bosch, met opdrachten in de buitenlucht.

 

Misschien een sneeuwpop maken, of optreden als bibberende straatmuzikant, wie zal het zeggen?

 

Ondertussen eet u in drie verschillende restaurants een ander Bourgondisch gerecht!

 

Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap gaat u in teams de culinaire hoofdstad van Brabant verder veroveren! U trekt van restaurant naar restaurant en ondertussen doet u voor ons nog een aantal potsierlijke en hilarische opdrachten, het straatje schoonvegen van de burgemeester bijvoorbeeld (letterlijk). Alle opdrachten krijgt u van ons per telefoon door, ook het adres van het volgende eetfestijn!

 

Natuurlijk krijgt u van ons een digitale videocamera mee om alles even voor het nageslacht vast te leggen en schuift u aan in het volgende etablissement om het hoofdgerecht te verorberen. In het laatste restaurant komen we op afgesproken tijd bijeen om het nagerecht van commentaar te voorzien en het winnende team de hoofdprijs te overhandigen, een medaille voor ieder lid van het winnende team!

 

Natuurlijk hebben altijd nog de video´s om het één en ander te verifiëren, dus vals spelen biedt helaas geen soelaas! Brr… het zijn barre tijden, maar wel erg gezellig!

Inclusief:

– 3 gangen diner in 3 verschillende restaurants
– Enthousiaste begeleiding
– Videocamera’s
– Filmpjes digitaal toegestuurd
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Crazy Dinner? Voor  7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan