073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit

Cursus Plat Brabants – Lunch – Wijnproeverij in Den Bosch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Cursus Plat Brabants – Lunch – Wijnproeverij in Den Bosch

Den Bosch Evenementen neemt u voor de Cursus Plat Brabants - Lunch - Wijnproeverij eerst mee in naar een lokale cabaretier die het dialect tot in de puntjes beheerst en graag zijn kennis in een cursus wil delen.

Daarna laten we u de meest heerlijke wijnen proeven in een wijnproeverij, zodat u ook met slappe tong het Brabants kan beoefenen: Mènde da werkelijk woar? Ja echt waar.

11.00 - 12.00 Cursus Plat Brabants

Leer het leukste taaltje van onder de rivieren en lig al snel in een deuk door de oefeningen die deze cabaretier voor u klaar heeft staan. Deze cursus is heel handig om lokaal mee te kunnen doen natuurlijk. Onder het adagium 'Efkes lekker laachen' lanceert hij u in het grappige doolhof van de Brabantse spraakwaterval, 'agge mar leut het', zeggen ze hier in het hart van Brabant en gelijk hebben ze!

12.15 - 13.15 Brabantse Lunch

Verse gerechten staan voor u klaar! Onze Bourgondische chef maakt van elke lunch weer een groot feest! Weg met dat simpele broodje kaas, leer de originele Brabantse keuken van dichtbij kennen in een perfect lunchrestaurant, klets eens even verder in het Brabants, u leert het het snelst door het gewoon te spreken.

13.30 - 14.30 Wijnproeverij

De beste experts staan voor u klaar om u 4 unieke wijnen te laten proeven uit de oude wijnwereld. Tussendoor proeft u heerlijke Bourgondische hapjes om de smaak even te neutraliseren. Na afloop kunt u natuurlijk een flesje voor uzelf uitzoeken en wat ook erg handig is, uw plat Brabants wordt steeds beter tijdens deze proeverij.

Dit arrangement reserveren voor uw vrijgezellenfeest? Onze professionele medewerkers kunnen dit arrangement nog meer glans geven voor de bruid of bruidegom. Bespreek uw wensen en neem direct contact op voor een ultieme vrijgezellenparty!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door Brabantse Tonproater
  • Heerlijke lunch
  • Wijnproeverij
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Bosch starten de arrangementen van Den Bosch Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Parade, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Den Bosch Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Den Bosch Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Bosch is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Den Bosch Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Den Bosch Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Den Bosch Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan