Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit

Cursus Plat Brabants – Lunch – Wijnproeverij in Den Bosch

Details over dit uitje

Den Bosch Evenementen neemt u voor de Cursus Plat Brabants - Lunch - Wijnproeverij eerst mee in naar een lokale cabaretier die het dialect tot in de puntjes beheerst en graag zijn kennis in een cursus wil delen.

Daarna laten we u de meest heerlijke wijnen proeven in een wijnproeverij, zodat u ook met slappe tong het Brabants kan beoefenen: Mènde da werkelijk woar? Ja echt waar.

11.00 - 12.00 Cursus Plat Brabants

Leer het leukste taaltje van onder de rivieren en lig al snel in een deuk door de oefeningen die deze cabaretier voor u klaar heeft staan. Deze cursus is heel handig om lokaal mee te kunnen doen natuurlijk. Onder het adagium 'Efkes lekker laachen' lanceert hij u in het grappige doolhof van de Brabantse spraakwaterval, 'agge mar leut het', zeggen ze hier in het hart van Brabant en gelijk hebben ze!

12.15 - 13.15 Brabantse Lunch

Verse gerechten staan voor u klaar! Onze Bourgondische chef maakt van elke lunch weer een groot feest! Weg met dat simpele broodje kaas, leer de originele Brabantse keuken van dichtbij kennen in een perfect lunchrestaurant, klets eens even verder in het Brabants, u leert het het snelst door het gewoon te spreken.

13.30 - 14.30 Wijnproeverij

De beste experts staan voor u klaar om u 4 unieke wijnen te laten proeven uit de oude wijnwereld. Tussendoor proeft u heerlijke Bourgondische hapjes om de smaak even te neutraliseren. Na afloop kunt u natuurlijk een flesje voor uzelf uitzoeken en wat ook erg handig is, uw plat Brabants wordt steeds beter tijdens deze proeverij.

Dit arrangement reserveren voor uw vrijgezellenfeest? Onze professionele medewerkers kunnen dit arrangement nog meer glans geven voor de bruid of bruidegom. Bespreek uw wensen en neem direct contact op voor een ultieme vrijgezellenparty!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door Brabantse Tonproater
  • Heerlijke lunch
  • Wijnproeverij
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan