Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit

Diner – Kroegentocht in Den Bosch

Details over dit uitje

Lekker eten in het beste grill-restaurant van Den Bosch en 's avonds een gezellig drankje in de Diner - Kroegentocht: perfect voor een feestelijk uitje met vrienden.

18.00 - 20.00 Diner

Geniet van een diner met een heerlijk stukje vlees of een, speciaal voor deze avond geprepareerde, vegetarische verrassing, voordat u vervolgd met de rondleiding en kroegentocht. U kunt uiteraard ook uit een van de andere restaurants kiezen waar wij mee samenwerken.

20.00 - 23.00 Kroegentocht

De leukste kroegen van Den Bosch liggen aan uw voeten. Rond de St. Jan, gezellig met vrienden of familie genieten van de mooie verhalen van onze gids over de stad. Meer informatie over dit of dat biertje? Vraag het de kroegbaas! Hij weet hier vast iets over te vertellen.

De gids weet altijd weer de weg terug (wel zo handig). Om Oeteldonk van dichtbij te beleven heb je aan dit arrangement echt voldoende!

Inclusief:
  • Diner
  • Enthousiaste begeleiding (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  • 4 drankjes uit de Hollandse bar tijdens de rondleiding per persoon
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

'Waor veul gezongen wordt en weinig gedronken, daor moettie nie zijn'

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Den Bosch with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Den Bosch.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan