073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

E-Chopper tocht door Den Bosch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
E-Chopper tocht door Den Bosch

Ontdek samen met Den Bosch Evenementen onze prachtige stad op een moderne E-Chopper. Tijdens deze tour geniet u van het historische stadscentrum en haar omgeving.

Dit alles gemakkelijk en snel op een stoere E-Chopper. Deze elektrische scooters vervoeren u en uw gezelschap in twee uur door Den Bosch en omgeving. Perfect voor ieder gezelschap!

Over het lawaai van de scooters hoeft u zich geen zorgen te maken; de E-Choppers zijn elektrisch en dus geluidloos. Zo kun je gezellig bijkletsen terwijl je de vooraf aangegeven route aflegt!

Let op, om op de E-Chopper te mogen rijden heeft u een bromfietscertificaat of rijbewijs nodig. Als er personen zijn boven de 15 jaar die geen rijbewijs bezitten is er de mogelijkheid om de route met een elektrische step af te leggen. Zij hoeven hierbij niet te steppen, het is voornamelijk gas geven. Kinderen tussen de 6 en 15 jaar kunnen op eigen verantwoordelijkheid achterop met u meerijden.

Bij het vertrekpunt ontvangt u van ons de door u uitgekozen route. Hierna wordt u vooruit geholpen zodat u twee uur lang onbegeleid kan genieten van alle schoonheid die Den Bosch te bieden heeft.

Inclusief:
  • E-Chopper
  • Kaart en route door het prachtige Den Bosch
  • Uitleg over het besturen van een E-Chopper
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Heeft u wat langer de tijd?

Dat kan! Wij bieden ook tours aan met een duur van 3 uur. De kosten hiervoor zijn € 46,50 p.p. excl. 21% BTW.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Bosch starten de arrangementen van Den Bosch Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Parade, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Den Bosch Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Den Bosch Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Bosch is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Den Bosch Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Den Bosch Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Den Bosch Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan