073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Game & Borrelboot in Den Bosch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Empire City Game & Borrelboot in Den Bosch

In het centrum van Den Bosch nemen wij u mee voor een spannend gezelschapsspel in de buitenlucht om u daarna vervolgens heerlijk rond te varen over de Bossche waterwegen. Een bedrijfsuitje waar gezelligheid en teambuilding bovenaan staan en waarbij u uw creativiteit en energie de vrije loop kunt laten.
Tijdens het spelprogramma zal u zoveel mogelijk gebouwen moeten zien te verzamelen. Echt rijk worden doet u door via een door ons geleverde tablet in teams op pad te gaan en in het centrum wat vastgoed bij elkaar te sparen. De tegenpartij kan evenwel uw banksaldo weer stevig onderuit te halen door u te omsingelen. Dus dat wordt de juiste route bepalen door de stad, de juiste strategie met elkaar afspreken en de competitie zien uit te schakelen... Na afloop van het spel drinken wij een drankje in een café en zullen wij de hoofdprijs te overhandigen aan het best presterende Empire City Game team.

Hierna stapt u aan boord van onze comfortabele Borrelboot voor een heerlijke rondvaart door Den Bosch. Aan boord vindt u een allemaal lekkere drankjes en hapjes.
Dit gezellige bedrijfsuitje of groepsuitje in Den Bosch wordt geheel op maat voor uw gezelschap georganiseerd. Wilt u lekker dineren hierna of wilt u andere uitjes van Den Bosch Evenementen combineren met dit arrangement? Zowel culinair als cultureel is alles met ons te bespreken. Voor al uw vragen en wensen kunt u altijd terecht bij onze medewerkers!

Inclusief:
  • Empire City Game – gegarandeerde teambuilding
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets
  • Prijsuitreiking inclusief 1 drankje uit de Hollandse bar
  • 2 uur durende Borrelboot vaartocht op een privéboot
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar aan boord
  • Borrelhapjes aan boord
  • Locatie hartje Den Bosch
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op het door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Bosch starten de arrangementen van Den Bosch Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Parade, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Den Bosch Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Den Bosch Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Bosch is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Den Bosch Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Den Bosch Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Den Bosch Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan