Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Game & Borrelboot in Den Bosch

Details over dit uitje

In het centrum van Den Bosch nemen wij u mee voor een spannend gezelschapsspel in de buitenlucht om u daarna vervolgens heerlijk rond te varen over de Bossche waterwegen. Een bedrijfsuitje waar gezelligheid en teambuilding bovenaan staan en waarbij u uw creativiteit en energie de vrije loop kunt laten.

Net als het echte Empire City Game zult u tijdens het spelprogramma zoveel mogelijk gebouwen moeten zien te verzamelen. Echt rijk worden doet u door via een door ons geleverde tablet in teams op pad te gaan en in het centrum wat vastgoed bij elkaar te sparen. De tegenpartij kan evenwel uw banksaldo weer stevig onderuit te halen door u te omsingelen. Dus dat wordt de juiste route bepalen door de stad, de juiste strategie met elkaar afspreken en de competitie zien uit te schakelen. Na afloop van het spel drinken wij een drankje in een café en zullen wij de hoofdprijs te overhandigen aan het best presterende Empire City Game team.

Hierna stapt u aan boord van onze comfortabele Borrelboot voor een pittoreske rondvaart door Den Bosch. Aan boord vindt u een allemaal lekkere drankjes en hapjes.

Dit gezellige bedrijfsuitje of groepsuitje in Den Bosch wordt geheel op maat voor uw gezelschap georganiseerd. Wilt u lekker dineren hierna of wilt u andere uitjes van Den Bosch Evenementen combineren met dit arrangement? Zowel culinair als cultureel is alles met ons te bespreken. Voor al uw vragen en wensen kunt u altijd terecht bij onze medewerkers!

Inclusief:
  • Empire City Game – gegarandeerde teambuilding
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets en portofoons
  • Prijsuitreiking inclusief 1 drankje uit de Hollandse bar
  • 2 uur durende Borrelboot vaartocht op een privéboot
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar aan boord
  • Borrelhapjes aan boord
  • Locatie hartje Den Bosch
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op het door u gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit winterarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan