Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape Room – Borrelboot in Den Bosch

Details over dit uitje

Van New York tot Boedapest en uiteraard nu ook in Den Bosch kan je je met vrienden, collega's of familie laten opsluiten in de Escape Room. Dit inmiddels zeer populaire groepsuitje of bedrijfsuitje draait om het oplossen van raadsels en puzzels met als doel om jezelf te bevrijden uit een apart ingerichte kamer die geheel akoestisch is afgeschermd van de buitenwereld. Na alle spanning kunnen jullie daarna even heerlijk ontspannen en verhalen uitwisselen aan boord van onze Borrelboot.

Escape Room is inmiddels een grote rage onder iedereen die zijn hart wilt horen kloppen en zijn hoofd wilt gebruiken om de puzzels op te lossen. Wees gerust, als je er niet uitkomt halen wij je er na een uurtje zelf wel uit met de Search & Rescue Crew van Den Bosch Evenementen. De vraag is alleen of we jullie kunnen horen....Hoe dan ook, Escape Room is de hele week te reserveren.

Wanneer jullie ontsnapt zijn, wordt alle spanning even geneutraliseerd door middel van een ontspannen rondvaart over de altijd inspirerende en pittoreske waterwegen in en rond Den Bosch. Van varen over de Dommel worden jullie vanzelf weer iets rustiger. Met een lekker wijntje aan de lippen kan worden geproost op de goede afloop en kan gelijk worden gekeken wie van jullie zich alweer heeft laten opsluiten, hij of zij kan er geen genoeg van krijgen.....

Inclusief:
  • Escape Room in Den Bosch van ongeveer 3 uur
  • Gegarandeerde uitbreekmogelijkheid / escape
  • Search & Rescue als jullie er niet uitkomen!
  • Gezellige rondvaart door Den Bosch op onze Borrelboot van 2 uur
  • Onbeperkt bier, fris en huiswijn aan boord van de Borrelboot met enkele borrelhapjes
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

(Bij reserveringen van maandag t/m donderdag krijgt u een korting van € 2,00 per persoon.)

Optioneel:

Wij kunnen dit arrangement ook aanbieden met wachtspellen en drankjes voor groepen die tijdens het wachten wat vertier willen hebben in de lounge. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Bij minder dan 12 personen duurt de Escape Room 1,5 uur.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan