Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape Room in Den Bosch

Details over dit uitje

Een extra spannend groepsuitje boeken met vrienden en vriendinnen? Los de moeilijkste puzzels en raadsels op onder extreme tijdsdruk, het is de enigste manier om uit deze kamer te komen. Escape Room van Den Bosch Evenementen is een evenement vol spanning en sensatie, want er komt een moment dat je echt denkt dat je voorgoed bent opgesloten….. Over de hele wereld is dit inmiddels bekende spel te spelen, van New York tot Boedapest en uiteraard nu ook in Den Bosch!

Escape Room is inmiddels een grote rage onder iedereen die zijn hart wilt horen kloppen en zijn hoofd wilt gebruiken om de puzzels op te lossen. Wees gerust, als je er niet uitkomt halen wij je er na een uurtje zelf wel uit met de Search & Rescue Crew van Den Bosch Evenementen. De vraag is alleen of we jullie kunnen horen….Hoe dan ook, Escape Room is de hele week te reserveren.

Meer doen met vrienden? Wil je na de Escape Room even relaxen en ontstressen in een gezellige kroeg in het centrum van Den Bosch of gelijk doorgaan met een Crazy Dinner Winter Game voor meer fun en vertier? Vraag het onze medewerkers en boek je eigen zinderende Escape Room thriller met afterparty en verplichte ontspanning.

Wij werken met vaste starttijden, namelijk:

10:30 - 12:15 uur
12:15 - 14:00 uur
14:00 - 15:45 uur
15:45 - 17:30 uur
17:30 - 19:15 uur
19:15 - 21:00 uur
21:00 - 22:45 uur
22:45 - 00:30 uur

Inclusief:
  • Reservering Escape Room in Den Bosch
  • Gegarandeerde uitbreekmogelijkheid / escape
  • Search & Rescue als jullie er niet uitkomen!
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

(Bij reserveringen van maandag t/m donderdag krijgt u een korting van € 2,00 per persoon.)

Optioneel:

Wij kunnen dit arrangement ook aanbieden met wachtspellen en drankjes voor groepen die tijdens het wachten wat vertier willen hebben in de lounge. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan