Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Heel Holland Bakt in Den Bosch

Details over dit uitje

Je kan een beetje taart bakken in je eigen keuken, koekjes bakken, 'tompoezen in elkaar flansen' of ben je een keukenprinses die haar keuken gebruikt als een echt laboratorium waarin elk weekend druk wordt geëxperimenteerd met de meest exquise ingrediënten? Welk niveau je ook hebt, de Heel Holland Bakt workshop van Den Bosch Evenementen is er voor iedereen die van lekkere baksels houdt. Bovendien kan je deze workshop ook als groepsuitje met vrienden of als bedrijfsuitje met collega's organiseren!

Tijdens de ludieke workshop leren jullie hoe je taarten echt mooi en smakelijk kunt decoreren. De taart die gemaakt wordt is een Choco Drip Cake! Altijd handig voor een feestelijk moment thuis. Tijdens de workshop besteden we aandacht aan het maken van simpele roosjes, het vouwen van een cornetje en het maken van glazuur, het bewerken van fondant en marsepein; kortom hoe kun je een taart op de mooiste manier presenteren. Ook leer je Den Bosch beter kennen!

Na afloop van de workshop komt onherroepelijk de beoordelingsronde, wie van jullie mag zich vandaag uitroepen tot de beste bakker van Den Bosch en wie van jullie druipt af met nog heel wat uurtjes oefenen voor de boeg in de eigen keuken? Maakt niet uit, meedoen is belangrijker dan winnen en bovendien mag je de eigen baksels ook mee naar huis nemen! Veel plezier!

Inclusief:
  • Gezellige locatie centrum Den Bosch
  • Intro en wandeling met typetje naar de workshopruimte
  • Begeleiding van Coco Cacao en Loca Lola
  • Ingrediënten (de cake is er al, per persoon 1)
  • Onbeperkt koffie en liefdesthee, bier, wijn en fris
  • Bossche Borrel
  • Verkiezing, 3e, 2e en 1e plaats
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan