073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit

Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen

High Tea Boot – Schilderworkshop – Fietstour in Den Bosch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
High Tea Boot – Schilderworkshop – Fietstour in Den Bosch

Compleet dagje uit in en om Den Bosch? Het unieke arrangement van Den Bosch Evenementen High Tea boot - Schilderworkshop - Fietstour maakt het onvergetelijk.

De petitfourtjes tijdens de High Tea boottocht zijn verrukkelijk, de schilderworkshop stimuleert uw talenten en de fietstour brengt u ontspannen door de prachtige omgeving, waar stad en platteland samenkomen.

11.00 - 13.00 High Tea Boottocht

Den Bosch kent de mooiste vaarwegen van Brabant. Een stukje over de Dommel varen is een groot genot, helemaal als u kan genieten van heerlijke sandwiches met zalm, croissants, een knapperige krentenbol en een vers kopje koffie met uitzicht op het weidse panorama van stad, platteland en water.

13.15 - 15.45 Schilderworkshop

De stadsschilder van Den Bosch is u al voor gegaan. Onder enthousiaste begeleiding gaat u een leuk portret schilderen, verschillende kleuren mengen en een fantasievol landschap op het doek toveren. Een uitstekende schilderworkshop, ook voor de kleintjes, want we hebben ook enorme voorraden vingerverf in de aanbieding. Jheronimus Bosch kijkt met u mee.

16.00 - 18.00 Fietstour

De professionele gidsen van Den Bosch Evenementen hebben voor u een prachtige fietsexcursie voorbereid. Niet alleen de binnenstad, maar ook de beroemde vestingwerken en beruchte monumenten worden tijdens deze tour bezichtigd. Na afloop kunt u natuurlijk even lekker op een zonnig terras de dag besluiten. Veel plezier!

Bovenstaande tijden zijn slechts een indicatie. Voor een op maat samengesteld arrangement kunt u uw tijdsschema bespreken met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Bediening en High Tea aan boord
  • Schilderen onder enthousiaste begeleiding
  • Fietsen
  • Professionele gids (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Bosch starten de arrangementen van Den Bosch Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Parade, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Den Bosch Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Den Bosch Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Bosch is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Den Bosch Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Den Bosch Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Den Bosch Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan