Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit

High Tea Boot – Schilderworkshop – Fietstour in Den Bosch

Details over dit uitje

Compleet dagje uit in en om Den Bosch? Het unieke arrangement van Den Bosch Evenementen High Tea boot - Schilderworkshop - Fietstour maakt het onvergetelijk.

De petitfourtjes tijdens de High Tea boottocht zijn verrukkelijk, de schilderworkshop stimuleert uw talenten en de fietstour brengt u ontspannen door de prachtige omgeving, waar stad en platteland samenkomen.

11.00 - 13.00 High Tea Boottocht

Den Bosch kent de mooiste vaarwegen van Brabant. Een stukje over de Dommel varen is een groot genot, helemaal als u kan genieten van heerlijke sandwiches met zalm, croissants, een knapperige krentenbol en een vers kopje koffie met uitzicht op het weidse panorama van stad, platteland en water.

13.15 - 15.45 Schilderworkshop

De stadsschilder van Den Bosch is u al voor gegaan. Onder enthousiaste begeleiding gaat u een leuk portret schilderen, verschillende kleuren mengen en een fantasievol landschap op het doek toveren. Een uitstekende schilderworkshop, ook voor de kleintjes, want we hebben ook enorme voorraden vingerverf in de aanbieding. Jheronimus Bosch kijkt met u mee.

16.00 - 18.00 Fietstour

De professionele gidsen van Den Bosch Evenementen hebben voor u een prachtige fietsexcursie voorbereid. Niet alleen de binnenstad, maar ook de beroemde vestingwerken en beruchte monumenten worden tijdens deze tour bezichtigd. Na afloop kunt u natuurlijk even lekker op een zonnig terras de dag besluiten. Veel plezier!

Bovenstaande tijden zijn slechts een indicatie. Voor een op maat samengesteld arrangement kunt u uw tijdsschema bespreken met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Bediening en High Tea aan boord
  • Schilderen onder enthousiaste begeleiding
  • Fietsen
  • Professionele gids (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan