Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit

‘Ik hou van de Kerst’ quiz en Stamppottenvaart Den Bosch

Details over dit uitje
‘Ik hou van de Kerst’ quiz en Stamppottenvaart Den Bosch

Leve de winter en leve de lol! Met de Ik Hou van de Kerstquiz en de Stamppotvaart van Den Bosch Evenementen zorgt u ervoor dat uw groepsuitje of bedrijfsuitje extra gezellig wordt. Net als het Tv-programma maar dan net even anders en gefocust op de Kerst, met leuke en ludieke vragen over de Kerst, met muziekfragmenten die u doen denken aan de leukste diners van vroeger, u noemt het maar op.

 

Tijdens de quiz wordt u gezelschap verdeeld in teams. Dat kunnen bijvoorbeeld de dames tegen de heren zijn maar elk ander team kan worden samengesteld. U speelt diverse ronden waar u punten mee kunt verdienen. Vergeet ondertussen niet om een biertje te drinken of een lekkere borrel in te laten schenken. Na een half uurtje op gang komen is de polonaise waarschijnlijk heel dichtbij.

 

Na deze gezellige quiz verwent Den Bosch Evenementen u met de beste stamppot van Brabant en een gezellige rondvaart. Heerlijk ontspannen laat u het landschap aan u voorbij trekken terwijl u de boerenkool voorziet van een kuiltje jus. Het licht besneeuwde landschap en de lichtjes aan boord brengen u al snel in de juiste sfeer. Ondertussen geniet u van een lekker drankje uit onze Hollandse bar, terwijl onze kapitein het roer recht trekt en langzaamaan weer richting de wal vaart. 

Inclusief:

– Kerstquiz met quizmaster
– Locatie voor de quiz
– Prijsje voor de winnaars
– Boothuur
– Bediening aan boord
– Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar aan boord
– 2 soorten stamppot met 2 soorten vlees
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit winterarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan