Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Winter Dinerspel in Den Bosch

Details over dit uitje
Ik hou van Holland Winter Dinerspel in Den Bosch

Als de daog gaon lenge, gaon ze strenge. Den Bosch Evenementen neemt u in het winteruitje Ik hou van Holland Winter Dinerspel mee naar hartje Den Bosch. Tijd voor een feest!

 

In navolging van de tv-show ‘Ik hou van Holland’ gaat u lekker van Hollandse hits en boerenkool met worst genieten, tijdens dit Diner Dansant.

 

Onder het genot van een heerlijk drankje trappen we af met de eerste quizronde waarin de teams op het scherpst van de snede worden getest op kennis over de echte Carnavalskrakers! Eerst dan toch maar even het heerlijke 3-gangen diner verorberen voordat de polonaise echt kan worden ingezet.

 

Natuurlijk kunt u altijd in overleg zelf een menu samen stellen want onze kok zorgt voor het lekkerste Bourgondische diner, die u in gedachte heeft. Geniet van onze professionele quizmaster en van de gezellige muziek!

 

Verschillende spelrondes worden in rap tempo tot een goed einde gebracht waarna de enige echte hoofdprijs wordt uitgereikt! U gaat naar huis met een deuntje in uw oren en een Brabantse kijk op het leven! Veel plezier!

Inclusief:

– Professionele Quizmaster
– Uitgebreid winters 3 gangen diner
– Decor
– Rad
– Kostuums en attributen
– Leuke prijs voor het winnende team
– Locatie hartje Oeteldonk
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

vanaf 10 personen € 57,50: NU € 53,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor  7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan