Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jazz Borrelcruise met Diner in Den Bosch

Details over dit uitje

Even lekker swingen op het dek van de prachtige rondvaartboot, tijdens de Jazz Borrelcruise met Diner met live-orkest, van Den Bosch Evenementen in Den Bosch.

17.00 - 19.00 Jazz Borrelcruise

We varen langzaam bij Den Bosch over de Dommel met op de achtergrond de 'Jazzy' klanken van ons professionele live-orkest.

Na een tijdje helt de boot wat over, omdat iedereen vlak bij elkaar de voetjes van de vloer gooit. De kapitein maant u weer wat rustiger te worden, maar de swing zit er te goed in!

Het schitterende uitzicht op Den Bosch en het schilderachtige Brabantse landschap komen echt tot hun recht tijdens deze Jazz Borrelcruise. U geniet van een lekker drankje en komt geheel ontspannen weer aan wal.

19.15 - 21.45 Diner

Na deze Brabantse Jazz Borrelcruise schuift u aan in een voortreffelijk restaurant in het hart van Den Bosch, waar een zeer uitgebreid en Bourgondisch 3-gangen diner geserveerd wordt. Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Boothuur
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar aan boord
  • Borrelhapjes tijdens de Jazz-cruise
  • Bediening aan boord
  • Jazz-band
  • 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan