Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jeroen Bosch Speurtocht in Den Bosch

Details over dit uitje

Wilt u het Bosch500 jaar op een speciale manier beleven? Hoe goed kent u de stad en onze bekendste schilder? Bij de Jheronimus Bosch speurtocht van Den Bosch Evenementen wordt uw kennis op de proef gesteld. Het beste team wint de hoofdprijs.

Om voorafgaand al wat kennis op te slaan, zullen jullie beginnen met een heerlijk kopje koffie/thee en de “Dit is Bosch “ film bij het Golden Tulip Central Hotel midden in het centrum, op de Grote Markt.

Een tocht dus voor Bosschenaren (en natuurlijk ook voor anderen), die succesvol de daad bij het woord hebben gevoegd.

Gezellig de stad verkennen met een routebeschrijving en een aantal vraagstukken, u baant zich een weg door steegjes die u zelfs nog nooit hebt gezien. Historische geheimen en culturele weetjes wisselen zich in hoog tempo af.

Uiteindelijk komen de teams weer bij elkaar om van de jury te vernemen, welk koppel of team de hoofdprijs in de wacht sleept.

U rust even uit en geniet van een lekker drankje en heeft nu eindelijk het bewijs gevonden, dat u een echte kenner bent geworden van onze bekendste schilder, Jheronimus Bosch.

Proost en succes!

Inclusief:
  • Ontvangst met koffie/thee
  • Enthousiaste begeleiding
  • Routebeschrijving en opdrachten
  • “Dit is Bosch” film
  • 1 drankje achteraf tijdens de prijsuitreiking
  • Teambuilding
  • Prijs voor beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Wilt u ook graag aansluitend borrelen en/of dineren? Er is een speciaal menu opgesteld door het Golden Tulip Central Hotel met het Jheronimus Bosch thema, om uw arrangement in stijl af te sluiten! Vraag onze medewerkers naar meer informatie!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan