073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen

Ontdek Jheronimus Bosch in Den Bosch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Ontdek Jheronimus Bosch in Den Bosch

Op weg naar 2016, het Jheronimus Bosch Jaar, brengt Den Bosch Evenementen u alvast in de stemming, met een rondleiding door de pittoreske straten van Den Bosch.

De beroemde stadsschilder Jheronimus Bosch is één van de bekendste historische figuren van Brabant.

Tijdens de historische wandeling brengt u een bezoek aan het Jheronimus Bosch Art Center komt u in dit arrangement alles te weten over deze markante persoonlijkheid, die tijdens zijn leven met penseel en schildersezel commentaar gaf op het leven in de late Middeleeuwen.

Bosch is de geschiedenis in gegaan als 'den duvelmakere', de schepper van duivels op het witte doek. Hij schilderde satirische voorstellingen en is bekend geworden omdat hij de schilderkunst en de iconografie in de 15e eeuw vernieuwde.

13:00 - 15:00 Rondleiding

Tijdens een 2 uur durende rondleiding onder auspiciën van een professionele gids loopt u door de buurt, waar Jheronimus in die jaren gewoond en geleefd heeft. Onze gids vertelt u alles over zijn leven, zijn ongemakken en zijn frivoliteiten.

15:00 - 15:30 Koffie of thee met een Bossche Bol

Tijd voor een kleine pauze, op een lekker terras of in een echte Brabantse kroeg met een heerlijke Bossche Bol, die in de jaren van Jheronimus nog niet uitgevonden was. Geniet even van het moderne stadse leven met een kopje koffie en dit lekkere gebakje.

15:45 - 17:30 Jheronimus Bosch Art Center

In het Jheronimus Bosch Art Center heeft u op 40 meter hoogte een schitterend 360 graden uitzicht op Den Bosch. Op weg naar boven bekijkt u alle tentoonstellingen, kunstwerken en replica´s onder leiding van een museumgids. U komt steeds meer te weten over deze bekende Middeleeuwse stadsschilder. Er draait een boeiende film over zijn leven en in de kelder is een echt 15e-eeuws atelier nagebouwd. U heeft ruim de tijd om te genieten van de culturele schatten die hij heeft nagelaten.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  • Kopje koffie of thee met een Bossche Bol
  • Bezoek aan het Jheronimus Bosch Art Center
  • Museumgids
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Bosch starten de arrangementen van Den Bosch Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Parade, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Den Bosch Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Den Bosch Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Bosch is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Den Bosch Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Den Bosch Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Den Bosch Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan