Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Kleur in Den Bosch

Details over dit uitje

Tijdens de Workshop Kleur van Den Bosch Evenementen krijg je in Den Bosch een persoonlijke kleurenanalyse en kleuradvies: welke kleur past het beste bij jou?

De kleur van je gezicht, de kleur van je haar en de kleur van je ogen zeggen allemaal iets over welk kleurtype jij bent.

Ben je een zonnig lentetype met een frisse look of ben je meer van de herfstige tooi met een geheimzinnige uitstraling?

Je gastvrouw geeft al jaren adviezen en workshops over kleur, make-up, stijl en garderobeplanning, aan particulieren én aan zakelijke klanten. Dus als je dan toch naar een professioneel advies op zoek bent, waarom dan niet deze vrolijke workshop reserveren met familie of vrienden?

Helemaal gezellig voor je vrijgezellenfeest om de bruid even in de watten te leggen!

Sommige kleuren maken je gezicht een beetje bleker, ouder of vermoeider. Andere kleuren maken je jonger, vitaler, betrouwbaarder of intelligenter. De vraag is natuurlijk, wat wil je met kleur bereiken? Voor presentatie valt een hoop te zeggen en het moet een beetje bij je passen. Maar misschien is het juist zo leuk om totaal iets anders te proberen dan je gewend bent?

Geniet van een kleurige avontuur tijdens deze workshop en je zoektocht naar de juiste kleding wordt gelijk een stuk gemakkelijker in de toekomst!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie
  • Kleurkaartje
  • Koffie, thee en een glaasje Prosecco aan het einde van de workshop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan