Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Koffievaart – Salsa Workshop – Borrel in Den Bosch

Details over dit uitje

Boek een dagje met vriendinnen: kies dit heerlijke arrangement van Den Bosch Evenementen, met Koffievaart - Salsa workshop - Borrel en ontdek Den Bosch

15.00 - 16.30 Koffievaart

Geniet van de lekkerste petitfourtjes en een vers kopje koffie tijdens de ontspannen koffievaart van Den Bosch Evenementen.

Onze comfortabele rondvaartboot laat u de mooiste plekken zien. We varen 1,5 uur over de Dommel, zodat u ondertussen even bij kan kletsen.

16.45 - 17.45 Salsa Workshop

De voetjes van de vloer! Onder enthousiaste begeleiding leert u de meest uitdagende Latijnse dansen. Op de achtergrond speelt opzwepende Cubaanse salsamuziek en de heupen komen eindelijk eens goed los.

Na een kleine warming up doen we de merengue op basis van een speciale choreografie. Zo leert u pas echt wat verleiden betekent! Na de merengue doen we natuurlijk ook de originele Salsa. Hola Sexy Señorita!

18.00 - 19.00 Borrel

Besluit dit unieke arrangement met een stevige borrel uit de Hollandse Bar. Even lekker met de vriendinnen de laatste roddels delen of de aanstaande bruid nog meer in het zonnetje zetten, geniet ervan!

Bovenstaande tijden zijn slechts een indicatie. Voor een op maat samengesteld arrangement kunt u uw tijdsschema bespreken met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • Relaxte koffievaart met lekkere hapjes
  • Heupenlosmaker met de Salsa Workshop
  • Stevige borrel met 3 drankjes Hollandse Bar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan