Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Obstacle Bootcamp

Details over dit uitje

Ben je niet bang om samen met je vrienden of collega’s een flinke Bootcamp mee te maken? Durf jij de uitdaging aan te gaan om de snelste tijd neer te zetten? Kom dan een obstacle course doen bij Den Bosch Evenementen!

Bootcamp is een trainingsvorm uitgevoerd in teamverband. Het doel van een Bootcamp is om kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen. De trainingen worden buiten gehouden. Bij een Bootcamp wordt er veel gebruik gemaakt door de obstakels die er in de omgeving zijn, bijvoorbeeld bankjes, hekken, bomen en meer! Bij een Bootcamp worden vooral krachtoefeningen met conditie oefeningen gecombineerd. Dit is erg variërend en vaak zwaar. Je traint de krachtoefeningen met je lichaamsgewicht en niet met een apparaat. Hierdoor train je meerdere spiergroepen tegelijk.

Nu kan je de bootcamp ook bij Den Bosch Evenementen boeken! Bij dit uitje gaan jullie de strijd aan met elkaar en degene die de snelste tijd zet, krijgt een leuke prijs!

Inclusief:
  • Top locatie
  • Professionele begeleiding
  • Een prijs voor de snelste deelnemer
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf. U dient sportkleding mee te nemen. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan