Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pannenkoekenboot in Den Bosch

Details over dit uitje

Stap op de Pannenkoekenboot in Den Bosch. Tijdens de rondvaart van Den Bosch Evenementen wordt u heerlijk verwend met bezienswaardigheden en pannenkoeken.

De boottocht duurt circa 2 uur dus er is zeker genoeg tijd om een flinke stapel weg te werken!

Langzaam varen we de stad om de stad en in de verte ziet u de toren van de St. Jan. De pannenkoeken worden gebakken door uw eigen professionele pannenkoekenbakker.

U hoort het goed, gewoon aan boord dus! Vers van de pers zijn ze! Heerlijk met stroop of met appel te verorberen met een zonnetje aan de horizon, u geniet van het kabbelend water en de prachtige omgeving met historische pleisterplaatsen en fantastische oude monumenten.

Zin in een lekkere pannenkoek op het water? Na de pannenkoeken serveren we ook nog lekkere fruitspiesjes! Dit alles begeleiden we met drankjes die u ter plekker kunt bestellen. Reserveer de pannenkoekenboot met vrienden of familie en maak er een heerlijke 'stroopachtige' en ontspannen dag van!

Inclusief:
  • Boothuur
  • Onbeperkt pannenkoeken eten
  • Een toetje
  • Pannenkoekenbakker aan boord
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan