Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Parfum Workshop – Lunch – Shoptour in Den Bosch

Details over dit uitje

Dames opgelet! Het leukste arrangement voor dat unieke dagje uit met vriendinnen staat voor jullie klaar: de Parfum workshop - Lunch - Shoptour in Den Bosch.

Jullie gaan met eigen handen parfum maken tijdens een perfect ruikende parfum workshop van Den Bosch Evenementen en genieten van een uitgebreide lunch en daarna ook nog eens lekker shoppen!

9.30 - 12.00 Parfum Workshop

Aan de slag met echte etherische oliën om uw eigen Chanel te maken. Onder vakkundige begeleiding komt u alles te weten over parfum en de manier waarop het wordt geproduceerd. Uiteraard mag u uw eigen geurtje mee naar huis nemen of kunt u gelijk doorreizen naar Parijs om uw parfumlijn te verkopen.

12.30 - 13.30 Lunch

Geniet van een op en top complete Brabantse Lunch en kom even helemaal bij. Met uitzicht op de fraaie binnenstad van Den Bosch en een grote variëteit aan gerechten. Misschien is het nu tijd die parfumplannen te bespreken.

13.30 - 15.30 Shoptour

Ga mee met onze stadsgids en bekijk de leukste winkeltjes en gezelligste boetiekjes van de oude binnenstad. Den Bosch kent tal van leuke straatjes en steegjes waar luxe modezaken worden afgewisseld met kleine winkeltjes met antiek en snuisterijen. De gids vertelt jullie alles over de verschillende straten en de betere winkels. Misschien toch nog een leuk tasje kopen of die hoge hakken.

Bovenstaande tijden zijn slechts een indicatie. Voor een op maat samengesteld arrangement kunt u uw tijdsschema bespreken met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • Professionele Parfum Workshop
  • Complete Brabantse Lunch in de historische binnenstad
  • Professionele gids (echte Bosschenaar met jarenlange ervaring)

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan