Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart – High Tea – Den Bosch Express

Details over dit uitje

De Rondvaart - High Tea - Den Bosch Express is een volledig verzorgd actief uitje van Den Bosch Evenementen, met verschillende onderdelen.

Met de collega's, de familie of met vrienden. Een heerlijke rondvaart, even bijkomen met een High Tea en een actief spel! Beleef de Den Bosch Express!

11.00 - 12.00 Rondvaart

Heerlijk rondvaren over de mooie vaarwegen rondom Den Bosch, deze rondvaart geeft een fantastische blik op het schilderachtige landschap rondom de historische stad Den Bosch! Geniet met familie en vrienden van de meanderende Dommel en het natuurschoon!

12.15 - 13.30 High Tea

Voorzien van allerlei lekkernijen zoals ambachtelijk gebakken scones, kleine sandwiches en friandises. U komt even helemaal bij tijdens deze High Tea op een geweldige locatie in hartje Oeteldonk.

13.30 - 17.30 Den Bosch Express

U kent waarschijnlijk het gelijknamige tv-programma genaamd 'Peking Express'. In groepen van 5 tot 8 personen moet u in dit spel een reis ondernemen en onderweg allerlei spannende opdrachten uitvoeren.

Locatie is dit keer Den Bosch, een geweldige stad om een hilarisch en adembenemend spel te spelen. Kom op alle belangrijke plekken van de stad en speel de finale!

Inclusief:
  • Rondvaart met 2 kopjes koffie of thee
  • Complete High Tea
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan