Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart met de ‘Tapas Sloep’ door Den Bosch

Details over dit uitje

Er is altijd wel een reden te verzinnen om een heerlijke rondvaart door Den Bosch te maken. Bij Den Bosch Evenementen maken wij van jullie rondvaart een culinair feest!

Reserveer onze speciale Tapas Sloep en geniet van verrukkelijke pittige gehaktballetjes, chorizo, ansjovis-spiesjes, spareribs, olijven, pepadews, calamaris, kippenvleugeltjes, meloensalade, salami, kip-spiesjes en warm afgebakken brood met kruidenboter en aioli. Tijdens de 1,5 uur durende rondvaart krijgen jullie een complete Tapas maaltijd voorgeschoteld!

Gezellig de vaarwegen in en rondom Den Bosch verkennen

Samen met onze schipper verkennen jullie de Dieze, de Aa, de Smalle en Brede Haven en nog veel meer wonderschone vaarroutes in en rondom Den Bosch. Vergeet tussen de mooie vergezichten door niet om af en toe even een hapje te nemen van alle verse lekkernijen.

Bij Den Bosch Evenementen kan je nog tal van andere sloepentochten organiseren. Kies bijvoorbeeld voor de Sushi sloep of onze speciale Culinaire sloep, onze Barbecue Boot of de altijd verwarmde Stamppotboot voor in de herfst!

Inclusief:
  • Huur privé sloep
  • Rondvaart in luxe sloep inclusief schipper
  • Compleet koud en warm Tapasbuffet
  • Te boeken op elke dag en elk tijdstip!

Prijs:

8 t/m 12 personen: € 61,50 p.p. excl. BTW
12 t/m 14 personen: € 57,50 p.p. excl. BTW
15 personen & meer: € 52,50 p.p. excl. BTW

Keuze uit:

De zwarte sloep tot 10 passagiers
De witte sloep tot 22 passagiers

Privé sloep huren met grotere groepen

Wil je met een grote groep rondvaren? Den Bosch Evenementen organiseert zo een grotere vloot met een aantal mooie sloepen voor jullie!

Rondvaart Den Bosch organiseren – reserveren voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor jullie rondvaart in en rondom Den Bosch?

Willen jullie misschien een ervaren gids reserveren zodat je uitleg krijgt over de prachtige plekken waar jullie langs varen? Bespreek je wensen met onze medewerkers.