Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speuren & Varen in Den Bosch

Details over dit uitje

Jullie dag begint met een unieke speurtocht van Den Bosch Evenementen. Een grote diversiteit aan spelprogramma’s ligt voor u klaar, en u maakt zelf de keuze: Flikken Den Bosch of de Get the Picture fotopuzzeltocht.

Flikken Den Bosch

Den Bosch Evenementen biedt het spannendste spelprogramma aan: Flikken Den Bosch. Kruip in de huid van een rechercheur en los deze lastige moordzaak op. Onderweg loopt u tegen allerlei vraagstukken en raadsels aan, waarbij ‘teamwork’ essentieel is. Geniet ondertussen van al het moois wat Den Bosch allemaal te bieden heeft!

Get the Picture

U leert Den Bosch in detail kennen tijdens deze stadswandeling en fotospeurtocht Get the Picture van Den Bosch Evenementen, door het centrum van de stad. Diverse opdrachten staan in op het programma, dus maak uw borst maar nat… en niet de camera!

Uw gezelschap wordt opgedeeld in een aantal teams en elk team gaat op weg om de mooiste plaatjes vast te leggen, natuurlijk op basis van enige opdrachten die wij u inmiddels hebben gegeven.

Wanneer jullie klaar zijn, wordt alle spanning even geneutraliseerd door middel van een ontspannen rondvaart over de altijd inspirerende en pittoreske waterwegen in en rond Den Bosch. Van varen over de Dommel worden jullie vanzelf weer iets rustiger. Met een lekker wijntje aan de lippen kan worden geproost op de goede afloop!

Inclusief:
  • Spelprogramma naar keuze
  • 1 drankje gedurende de prijsuitreiking
  • Rondvaart Den Bosch
  • Onbeperkt bier, fris, en huiswijn gedurende rondvaart
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan