Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stadswandeling op Rijm in Den Bosch

Details over dit uitje

Een originele rondleiding door Den Bosch begint uiteraard met een originele gids. Bij Den Bosch Evenementen treft u een stadsgids die ook nog eens een welbespraakte dichter is en die uw volledige rondleiding en groepsuitje begeleidt met zijn wonderbaarlijke rijmen over de stad Den Bosch, de mensen, de historie, de rivieren de Dommel en de Aa en alles wat daar tussen nog allemaal aan boeiende vertellingen zit.

"Zoals u wellicht weet, is onze stad daar ontstaan,
waar de Dommel en de Aa stromend samen gaan"

Het kan de inleiding zin van uw originele stadswandeling samen met familie, vrienden of collega's. Onze gids maakt van uw dagje uit in Den Bosch niet alleen een ontdekkingstocht maar zeker ook een taalkundige openbaring. Wat is er op rijm allemaal te vertellen over de St. Janskathedraal of over de vestingwerken van Den Bosch?

Bij elk monument of beroemd gebouw staat u even stil om de dichter van Den Bosch aan het woord te laten. Geef hem de ruimte, dat rijmt namelijk lekker door! Tussendoor kan uiteraard even gepauzeerd worden met een kopje koffie en een lekker stukje gebak op een zonnig terras of in een gezellig café.

Inclusief:
  • Rondleiding Den Bosch door professionele gids, voor iedereen, ook voor de kids....
  • Vertellingen op rijm, dat is niet alleen bijzonder, maar ook erg......fijn
  • Pauze op terras met koffie en thee of.....in 't café
  • Te Boeken op de door u gewenste dag , niks moet en alles mag...

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze gezellige rondleiding op rijm? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan