8.9 /10 Trustpilot gebaseerd op 158 reviews
073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vaartocht Zoete Lieve Gerritje in Den Bosch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vaartocht Zoete Lieve Gerritje in Den Bosch

De vaartocht Zoete Lieve Gerritje van Den Bosch Evenementen, over de vaarwegen van Den Bosch naar Ammerzoden en Heusden, is een heerlijke rondvaart.

Maar ook als u een bedrijfsuitje wilt organiseren is deze boottocht een eerste de beste aanrader.

Wij brengen u en uw gezelschap in een feestelijke stemming en dat begint al als u om ca. 11.00 uur aan boord klautert.

U wordt ontvangen met een kopje koffie en een Bossche bol. Langzaam varen we over de prachtige rivier de Dieze richting de Brabanthallen, de Ertveldplas en het dorp Engelen om aan te komen bij de gelijknamige sluis.

Het varen wordt even onderbroken, maar het schutten in de sluis is altijd leuk om mee te maken. Eenmaal op de Maas krijgt u een vers kopje groentesoep met luxe broodjes, een heerlijke scheepslunch om de hongerige maag te stillen.

Bij kasteel Ammersoyen stappen we aan wal en krijgt u een rondleiding van 1.5 uur door onze enthousiaste gids. Daarna varen we naar het pittoreske Heusden waar u genoeg tijd heeft om dit fraaie stadje te bekijken.

Nadat u weer aan boord gaat, kunt u gelijk aanschuiven voor het warme en koude buffet. Vervolgens geniet u bij de sluis weer van een kopje koffie met heerlijke bonbons.

Om 19.00 uur bent u weer terug in Den Bosch en stapt u wankelend van alle en en indrukken weer aan wal. Veel plezier tijdens deze gezellige vaartocht!

Bovenstaande tijden zijn indicatief. U kunt uiteraard deze vaartocht geheel aanpassen aan uw wensen.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Ontvangst met kopje koffie/thee met Bossche Bol
  • Schutten in sluis Engelen
  • Scheepslunch met groentesoep en broodjes
  • Buffet met warme en koude gerechten
  • Wandeling naar Kasteel Ammersoyen
  • Bezoek aan Heusden
  • Retour
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Wilt u voor deze vaartocht misschien een ervaren gids reserveren, zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Bosch starten de arrangementen van Den Bosch Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Parade, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Den Bosch Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Den Bosch Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Bosch is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Den Bosch Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Den Bosch Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Den Bosch Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan