Den Bosch Evenementen
9.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 168 reviews
073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen in Engelse Stijl in Den Bosch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderen in Engelse Stijl in Den Bosch

Den Bosch Evenementen vond voor u een etablissement om ontspannen te vergaderen in Engelse Stijl in een unieke pand, in het centrum van Den Bosch.

Het interieur, in de stijl van de Engelse 'country', doet recht aan de uitstekende reputatie van dit horecabedrijf.

Op de eerste verdieping kunt u vergaderen in 'The Library', met fantastisch uitzicht op de Sint Jan. Geniet ondertussen van een Bossche Bol of een stukje Apple Crumble Pie.

Na uw ochtendmeeting bieden wij u een lekkere lunchbuffet met diverse broodjes, verschillende kazen en een Shepherd´s Pie met salade.

Daarna maakt u zich op voor onze fietspuzzeltocht, zodat u de mooie stad 's-Hertogenbosch nog beter leert kennen. Van ons krijgt u de route en alle landmarks waar u onderweg wat vragen over gaat beantwoorden. De beste manier om de stad echt te leren kennen.

Mocht u nog geen afscheid willen nemen van uw klanten, gasten of collega's, dan is er altijd de mogelijkheid om een van onze originele diners te reserveren, zodat uw dagje Den Bosch geheel in stijl wordt afgesloten.

Tijdschema:

09.00 - 12.30 uur Vergaderen met 4 drankjes p.p.
12.30 - 13.30 uur Uitgebreide lunch
13.30 - 18.00 uur Fietspuzzeltocht

Inclusief:
  • Locatiehuur
  • Lunch
  • Fietspuzzeltocht onder enthousiaste begeleiding
  • Prijsuitreiking
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

- Bossche Bol of Apple Crumble

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw lunch hele andere activiteiten plannen. Den Bosch Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Bosch starten de arrangementen van Den Bosch Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Parade, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Den Bosch Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Den Bosch Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Bosch is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Den Bosch Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Den Bosch Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Den Bosch Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan