Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen in Engelse Stijl in Den Bosch

Details over dit uitje

Den Bosch Evenementen vond voor u een etablissement om ontspannen te vergaderen in Engelse Stijl in een unieke pand, in het centrum van Den Bosch.

Het interieur, in de stijl van de Engelse 'country', doet recht aan de uitstekende reputatie van dit horecabedrijf.

Op de eerste verdieping kunt u vergaderen in 'The Library', met fantastisch uitzicht op de Sint Jan. Geniet ondertussen van een Bossche Bol of een stukje Apple Crumble Pie.

Na uw ochtendmeeting bieden wij u een lekkere lunchbuffet met diverse broodjes, verschillende kazen en een Shepherd´s Pie met salade.

Daarna maakt u zich op voor onze fietspuzzeltocht, zodat u de mooie stad 's-Hertogenbosch nog beter leert kennen. Van ons krijgt u de route en alle landmarks waar u onderweg wat vragen over gaat beantwoorden. De beste manier om de stad echt te leren kennen.

Mocht u nog geen afscheid willen nemen van uw klanten, gasten of collega's, dan is er altijd de mogelijkheid om een van onze originele diners te reserveren, zodat uw dagje Den Bosch geheel in stijl wordt afgesloten.

Tijdschema:

09.00 - 12.30 uur Vergaderen met 4 drankjes p.p.
12.30 - 13.30 uur Uitgebreide lunch
13.30 - 18.00 uur Fietspuzzeltocht

Inclusief:
  • Locatiehuur
  • Lunch
  • Fietspuzzeltocht onder enthousiaste begeleiding
  • Prijsuitreiking
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

- Bossche Bol of Apple Crumble

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw lunch hele andere activiteiten plannen. Den Bosch Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan