Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Verknipte Film Opnemen in Den Bosch

Details over dit uitje

Is er een huwelijk aanstaande, wil je samen met collega’s iets speciaals doen voor iemand of wil je een uniek familiefilmpje maken voor je grootvader? Of gewoon zomaar een collage maken van je vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in Den Bosch? Een Verknipte Film Opnemen is een bijzonder originele manier om een grotere film te maken van allerlei kleine stukjes.

Jullie voltallige gezelschap wordt verdeeld in groepen die allemaal iets speciaals toevoegen aan het totaal. De ene cameracrew weet niet precies wat de andere crew opneemt en zo wordt het eindproduct een verrassing!

Jullie ontvangen van ons een script, een videocamera en een kaart van de stad. Jullie totale groep wordt verdeeld in verschillende filmteams. Daarna trekken jullie als ‘cameracrew’ Den Bosch in en nemen jullie de stukjes film op aan de hand van het hilarische script. Dit script kan uiteraard vooraf worden besproken of samen met jullie op maat worden geschreven.

Elke cameracrew heeft circa 2 uur de tijd om de stukjes film op te nemen. Daarna komt iedereen weer bij elkaar voor een lekker drankje en wordt de definitieve film gemonteerd door onze professionele editor. Hierna is het tijd voor de première. Nu komt u er eindelijk achter wat jullie opgenomen filmpjes bijdragen aan het totaal!

De uiteindelijke productie krijgen jullie digitaal toegestuurd. Het is nu tijd om samen even de première te bekijken en te genieten van het eindproduct.

Inclusief:
  • Ontvangst met drankje en uitleg event
  • Filmen van de verschillende scènes in binnenstad van Den Bosch
  • Drankje tijdens editing
  • Première van de film
  • Film digitaal toegestuurd
  • Te boeken op elke door jullie gewenste dag en tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan