Den Bosch Evenementen
9.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 165 reviews
073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de WinterRat & Glühweinboot Den Bosch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Wie is de WinterRat & Glühweinboot Den Bosch

Deze winter een gezellig avontuur beleven samen met vrienden of collega’s? Het Wie is de WinterRat & Glühweinboot arrangement van Den Bosch Evenementen heeft het allemaal: gezelligheid, een beetje competitie, een stevige afdronk en een heerlijke rondvaart. Alle elementen tezamen maken van uw uitje in Den Bosch een zeer geslaagde onderneming. Misschien is het goed om Wie is de WinterRat nog even uit te leggen.

 

Wie is de WinterRat wordt gespeeld in teams. Na onze ontvangst met warme chocomel gaat we uw gezelschap in teams verdelen en krijgt u allemaal een tasje met attributen mee. Hoe dan ook, de WinterRat is iemand in uw gezelschap die al uw inspanningen probeert te ondermijnen. Hij of zij mag dan wel gewoon doen….maar ondertussen.

 

Nadat de teamprestaties zijn geleverd doen wij de prijsuitreiking hebben gedaan in een café. U komt te weten wie van jullie die geheimzinnige Rat is geweest en wie dus bijzonder veel talent heeft voor list en bedrog. Zelfs de beste Rat wordt door ons even in ’t winterzonnetje gezet. Hierna stapt u aan boord van onze Glühweinboot voor een pittoreske rondvaart over de altijd fraaie Bossche waterwegen.

 

Meer weten over dit speciale winterarrangement? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar, ook als u dit groepsuitje wilt combineren met een lekker diner in het centrum van Den Bosch!

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding
– Ontvangst met warme chocomel
– Wie is de WinterRat spelprogramma
– Prijsuitreiking inclusief 1 drankje uit de Hollandse bar
– Verwarmde privéboot
– Onbeperkt (verwarmende) drankjes en Glühwein aan boord
– Nootjes en zoutjes aan boord
– Locatie hartje Den Bosch
– Prijs voor het beste team en de slimste Rat
– Te boeken op het door u gewenste dag en tijdstip!

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit winterarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Bosch starten de arrangementen van Den Bosch Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Parade, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Den Bosch Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Den Bosch Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Bosch is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Den Bosch Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Den Bosch Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Den Bosch Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan