Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de WinterRat & Glühweinboot Den Bosch

Details over dit uitje
Wie is de WinterRat & Glühweinboot Den Bosch

Deze winter een gezellig avontuur beleven samen met vrienden of collega’s? Het Wie is de WinterRat & Glühweinboot arrangement van Den Bosch Evenementen heeft het allemaal: gezelligheid, een beetje competitie, een stevige afdronk en een heerlijke rondvaart. Alle elementen tezamen maken van uw uitje in Den Bosch een zeer geslaagde onderneming. Misschien is het goed om Wie is de WinterRat nog even uit te leggen.

 

Wie is de WinterRat wordt gespeeld in teams. Na onze ontvangst met warme chocomel gaat we uw gezelschap in teams verdelen en krijgt u allemaal een tasje met attributen mee. Hoe dan ook, de WinterRat is iemand in uw gezelschap die al uw inspanningen probeert te ondermijnen. Hij of zij mag dan wel gewoon doen….maar ondertussen.

 

Nadat de teamprestaties zijn geleverd doen wij de prijsuitreiking hebben gedaan in een café. U komt te weten wie van jullie die geheimzinnige Rat is geweest en wie dus bijzonder veel talent heeft voor list en bedrog. Zelfs de beste Rat wordt door ons even in ’t winterzonnetje gezet. Hierna stapt u aan boord van onze Glühweinboot voor een pittoreske rondvaart over de altijd fraaie Bossche waterwegen.

 

Meer weten over dit speciale winterarrangement? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar, ook als u dit groepsuitje wilt combineren met een lekker diner in het centrum van Den Bosch!

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding
– Ontvangst met warme chocomel
– Wie is de WinterRat spelprogramma
– Prijsuitreiking inclusief 1 drankje uit de Hollandse bar
– Verwarmde privéboot
– Onbeperkt (verwarmende) drankjes en Glühwein aan boord
– Nootjes en zoutjes aan boord
– Locatie hartje Den Bosch
– Prijs voor het beste team en de slimste Rat
– Te boeken op het door u gewenste dag en tijdstip!

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit winterarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan