Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Arrangement in Den Bosch

Details over dit uitje

Het Wie is de Rat arrangement van Den Bosch Evenementen is het ultieme uitje in Den Bosch, voor u en uw collega’s, familie, vrienden: een fascinerend spel.

Een uitgebreide lunch en een heerlijk uurtje borrelen met Brabantse Kaskrakers. Voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest een echte aanrader!

12.30 – 13.30 Lunch

Den Bosch Evenementen verwelkomt u met een heerlijke lunch en een korte uiteenzetting over het ludieke ‘Wie is de Rat’. Geniet van een rijk gevulde kaart in het centrum van Den Bosch.

13.30 – 17.00 Wie is de Rat

Tijdens dit spel moet u allerlei spannende, grappige of uitdagende opdrachten volbrengen maar er is natuurlijk iemand die de boel zit te verstieren!

Probeer met uw team alle opdrachten zo goed mogelijk te volbrengen en probeer uit te vinden wie de Rat eigenlijk is. Hij of zij zal het u namelijk niet gemakkelijk maken.

17.00 – 18.00 Smartlappen borrel

Een uurtje gezellig borrelen onder de fabuleuze kaskrakers van Nederlandse artiesten. Een echt Oeteldonks café wordt bezocht en de smartlappen kunnen beginnen. De teksten van de liedjes worden verstrekt, zodat er geen enkele reden is om niet mee te zingen!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankjes uit de Hollandse bar
  • Echte Brabantse accordeonist
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan