Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit

Wijnproeverij – Wandeling – Italian Surprise in Den Bosch

Details over dit uitje

Begin het avondarrangement Wijnproeverij - Wandeling - Italian Surprise met wijn proeven, maak daarna de benen los en sluit culinair af met een Italian Surprise.

17.00 - 18.30 Wijnproeverij

Den Bosch Evenementen neemt u in deze stadswandeling door Den Bosch mee naar een uitgebreide wijnproeverij, waar u heerlijke Bourgondische wijnen aan een nader onderzoek mag onderwerpen. Fruitig, droog, een vleugje kaneel, over wijnen en smaak is veel te vertellen.

Onder leiding van een professionele vinoloog komt u alles te weten over het proces van wijn maken en de unieke smaaksensaties die dit oplevert.

18.30 - 19.30 Wandeling

Een vakkundige gids, een oude binnenstad en de lantaarns die hun gezellige licht laten schijnen op de oudste monumenten. Geniet van een heerlijke avondwandeling en kom alles te weten over het schilderachtige Oeteldonk, de St. Jan, de Markt en nog veel meer...

19.30 - 22.00 Italiaans Tafelen

Welkom in het lekkerste Italiaanse restaurant van Den Bosch. De chef staat klaar om speciale gerechten te serveren uit de bekende Italiaanse keuken. Altijd verse ingrediënten, verschillende soorten pasta´s en ook nu weer, speciale Italiaanse wijnen op de menukaart. Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Wijnproeverij
  • Enthousiaste begeleiding (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  • Heerlijk Italiaans 3 gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor dit arrangement:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Den Bosch with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Den Bosch.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan