Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Rondleiding & Warme Chocoboot in Den Bosch

Details over dit uitje
Winter Rondleiding & Warme Chocoboot in Den Bosch

Den Bosch op een gezellige manier verkennen doet u deze winter samen met de professionele gidsen van Den Bosch Evenementen. Onze winter rondleidingen brengen u langs de mooiste gebouwen en boeiendste verhalen over alle facetten die met Den Bosch te maken hebben en hadden. Het zou nog mooier zijn als er een dun laagje sneeuw ligt natuurlijk. Grappige, opzienbarende en boeiende anekdotes komen in rap tempo voorbij. Daarna maken we van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een gezellige boel met een rondvaart in een mooi schip volgeladen met allerlei lekkere hapjes en warme chocolademelk.

De Warme Chocoboot van Den Bosch Evenementen vaart uw gezelschap over de mooiste vaarroutes in en rondom Den Bosch. Uw kapitein heeft voor deze gelegenheid zijn beste pak aangetrokken. Een winterrondvaart geheel in stijl dus. Geniet van de warme chocolade en zoete lekkernijen zoals soesjes en petit fourss.

Dit gezellige bedrijfsuitje of groepsuitje in Den Bosch wordt geheel op maat voor uw gezelschap georganiseerd. Wilt u lekker dineren hierna of wilt u andere uitjes van Den Bosch Evenementen combineren met dit arrangement? Zowel culinair als cultureel is alles met ons te bespreken. Voor al uw vragen en wensen kunt u altijd terecht bij onze medewerkers!

Inclusief:

– Winter Rondleiding met professionele gids
– Pauze tijdens de Rondleiding met een drankje uit de Hollandse bar
– 1,5 uur durende rondvaart Warme Chocoboot op een privéboot
– Onbeperkt warme en koude chocolademelk, koffie en thee
– Lekkere zoete hapjes aan boord
– Locatie hartje Den Bosch
– Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit winterarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan