073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Rondleiding & Warme Chocoboot in Den Bosch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Winter Rondleiding & Warme Chocoboot in Den Bosch

Den Bosch op een gezellige manier verkennen doet u deze winter samen met de professionele gidsen van Den Bosch Evenementen. Onze winter rondleidingen brengen u langs de mooiste gebouwen en boeiendste verhalen over alle facetten die met Den Bosch te maken hebben en hadden. Het zou nog mooier zijn als er een dun laagje sneeuw ligt natuurlijk. Grappige, opzienbarende en boeiende anekdotes komen in rap tempo voorbij. Daarna maken we van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een gezellige boel met een rondvaart in een mooi schip volgeladen met allerlei lekkere hapjes en warme chocolademelk.

De Warme Chocoboot van Den Bosch Evenementen vaart uw gezelschap over de mooiste vaarroutes in en rondom Den Bosch. Uw kapitein heeft voor deze gelegenheid zijn beste pak aangetrokken. Een winterrondvaart geheel in stijl dus. Geniet van de warme chocolade en zoete lekkernijen zoals soesjes en petit fours.

Dit gezellige bedrijfsuitje of groepsuitje in Den Bosch wordt geheel op maat voor uw gezelschap georganiseerd. Wilt u lekker dineren hierna of wilt u andere uitjes van Den Bosch Evenementen combineren met dit arrangement? Zowel culinair als cultureel is alles met ons te bespreken. Voor al uw vragen en wensen kunt u altijd terecht bij onze medewerkers!

Inclusief
  • Winter Rondleiding met professionele gids
  • Pauze tijdens de Rondleiding met een drankje uit de Hollandse bar
  • 1,5 uur durende rondvaart Warme Chocoboot op een privéboot
  • Onbeperkt warme en koude chocolademelk, koffie en thee
  • Lekkere zoete hapjes aan boord
  • Locatie hartje Den Bosch
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit winterarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Bosch starten de arrangementen van Den Bosch Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Parade, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Den Bosch Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Den Bosch Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Bosch is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Den Bosch Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Den Bosch Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Den Bosch Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan