Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winterse Smartlappenboot in Den Bosch

Details over dit uitje
Winterse Smartlappenboot in Den Bosch

De smartlappenboot van Den Bosch Evenementen ligt ook deze winter weer voor u klaar. Heeft u zin om in gezelschap leuke liedjes uit de oude doos te zingen of gewoon een paar carnavalskrakers of hits van deze tijd? Hoe dan ook, uw groepsuitje of bedrijfsuitje wordt al snel een vrolijke boel. We nemen u mee voor een heerlijke vaartocht over de rivieren en waterwegen in en om Den Bosch, het schip is uiteraard voorzien van allerlei lekkernijen en drankjes.

 

Een volledig Guus Meeuwis smartlappenarrangement is zo geregeld. Als u echt fan bent dan zorgen we dat u aan boord de gehele vaartocht kunt meedeinen op de klanken van onze eigen scheepsaccordeonist. Kedenkkedeng (6x) oehoeeee…..maar dan op ons comfortabele schip! U krijgt ook allemaal de teksten van de liedjes uitgereikt zodat u zich niet achter iets kunt verschuilen.

 

Heeft u speciale wensen of vragen? U kunt dit Winter- vaararrangement uiteraard combineren met allerlei andere gezellige arrangementen van Den Bosch Evenementen! Vraag ernaar bij onze professionele medewerkers en maak uw groepsuitje in Den Bosch geheel op maat.

Inclusief:

– Boothuur 1,5 uur
– Professionele accordeonist en schipper
– Tekstboekjes met de mooiste smartlappen
– Glühwein en onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar aan boord
– Opstaplocatie hartje Den Bosch
– Te boeken op de door uw gewenste dag en tijdstip!

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit winterse vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan