Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Bodypainting in Den Bosch

Details over dit uitje

Zin om het lichaam van je vriend(in) te verfraaien? In de Workshop Bodypainting van Den Bosch Evenementen laten we je de mooiste creaties maken.

Gezellig voor dat dagje uit, vrijgezellenfeestje of een verjaardag.

We nemen je mee naar een gezellige locatie in Den Bosch waar onder leiding van een professional iedereen wordt voorzien van bijpassende kleuren.

Alles ligt voor je klaar om als een moderne Rembrandt op het maagdelijke canvas van je vriend of vriendin de mooiste ontwerpen te maken.

Jullie worden bij aanvang van deze workshop ontvangen met een lekker kopje koffie of thee en bespreken het thema met jullie begeleider. Na een tijdje weet je de sponsjes en penselen als een volleerde bodypainter te gebruiken.

Uiteraard wordt iedereen apart gefotografeerd en kan er ook een leuke groepsfoto worden gemaakt. De foto's krijgen jullie op CD toegestuurd.

Na afloop wordt onder het genot van een glaasje prosecco pas echt duidelijk welke artiest zijn of haar beste beentje heeft voorgezet.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding/ ervaren bodypaintster
  • Verf, penselen, sponsjes en andere materialen
  • Koffie en thee
  • Hapjes gedurende de workshop
  • Fotoshoot
  • CD met de mooiste foto’s nagestuurd
  • Glaasje prosecco na afloop
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Is het tijd voor een gezellige en verrassende workshop met familie of vrienden in of rond het centrum van Den Bosch? De workshops van Den Bosch Evenementen zitten boordevol creatieve uitspattingen!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan