Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Cupcakes maken in Den Bosch

Details over dit uitje

We halen jullie op bij Zoete Lieve Gerritje, waar we na de intro samen naar de workshopruimte lopen. Onderweg wordt er over the TOP over de stad verteld en onze typetjes maken dit extra leuk!

Bij Den Bosch Evenementen zijn we zeker geen koekebakkers, maar wij hebben wel de Workshop Cupcakes maken in het centrum van Den Bosch voor echte snoepers.

U maakt in deze cursus vier verschillende lekkere gebakjes helemaal compleet, met fondant en marsepein maken we uw dag helemaal goed.

Creatief cupcakes versieren, daar draait het bij deze allemaal om. We maken een simpel roosje en we vouwen een cornetje en spuiten glazuur over al dit moois!

U leert marsepein en fondant bewerken (de substantie die in de vorm van een soort deeg vaak gebruikt wordt voor de vulling van bonbons, maar ook prima geschikt is voor de voltooiing van cupcakes), u decoreert de prachtigste gebakjes en uw begeleider annex ‘cupcakecaptain’ kijkt likkebaardend toe! Pats… weg met die graaiende vingers!

Natuurlijk mag u er ook even eentje proeven om de smaak te pakken te krijgen. Dat wordt smullen!

Inclusief:
  • Enthousiaste ludieke begeleiding plus wandeling
  • Cupcake vormpjes en finishes
  • Onbeperkt koffie, thee, fris, bier en wijn
  • Locatie in hartje Den Bosch
  • Te boek op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan