Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Dansen in Den Bosch

Details over dit uitje

Heupen los, voetjes van de vloer. De hipste dansen leren in Den Bosch? Bij Den Bosch Evenementen hebben we de Workshop Dansen met Hiphop, Jazz of Musical, met een professionele danseres.

Samen gaan jullie aan de slag met een unieke choreografie om jullie danstalent te ontwikkelen en nieuwe 'moves' in te zetten.

Ben je van plan professioneel aan de slag te gaan met jouw danstalent? Dan is deze cursus zeker een stap in de goede richting!

Na wat oefeningen om de spieren los te krijgen, mag iedereen aan de slag met de nieuwste dansmoves. Hoewel de genres behoorlijk ver uit elkaar liggen en iedereen z'n eigen voorkeur heeft, proberen we gezamenlijk tot één performance te komen.

Natuurlijk krijg je de vrijheid om je eigen specialiteit voor het voetlicht te brengen, ben je een beetje klassiek aangelegd of hou je van breakdance?

Geniet van een eersteklas dansworkshop in het centrum van de stad. Na afloop ben je in staat om het publiek los te krijgen en ben je nog een paar danscursussen verwijderd van het echte werk. Veel plezier!

Inclusief:
  • Locatie
  • Enthousiaste en professionele danslerares
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Een videoregistratie van de workshop? Dit kan al vanaf 99,50 excl. BTW.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan