Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Eetbare Jeroen Bosch Figuurtjes Maken

Details over dit uitje

Laat de inspiratie maar opborrelen tijdens deze gezellige Workshop eetbare Jeroen Bosch figuurtjes maken, van Den Bosch Evenementen. Wat deze beroemde stadsschilder deed met een penseel doet u met eetbare verf, een airbrush pistool en de lekkerste chocolade en fondant. De figuurtjes van Jeroen Bosch waren altijd al een tikkeltje bizar, een mooie uitdaging dus om met een beetje fantasie te werken aan uw eigen meesterwerk dat u lekker thuis mag oppeuzelen.

Schilder Jheronimus Bosch (ca. 1450 – 1516) wist van wanten op het witte doek, maar zou toch heel verbaasd zijn als in de 21ste eeuw zijn magnifieke afbeeldingen werden gebruikt om eetbare figuurtjes te maken. En toch zijn die figuurtjes nou juist geschikt om er iets speciaals mee te doen. Dus dat wordt lekker modelleren met rolfondant om het figuurtje daarna te beschilderen met het airbrush pistool en met eetbare pigmenten. Maar niet voordat u wordt verwelkomd met een lekkere Bossche Koek en een kopje thee. Ook gezellig voor de kinderen of de hele schoolklas!

Modelleren met fondant en chocolade is een kwestie van ervaring. Na deze workshop heeft u genoeg inspiratie opgedaan en genoeg trek gekregen om deze nieuwe hobby thuis door te zetten. En het smaakt nog lekker ook....

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Het maken van 1 Jeroen Bosch figuurtje
  • Benodigde ingrediënten, rolfondant, chocola, airbrush
  • Locatie in het centrum van Den Bosch
  • offie/thee/Bossche Koek
  • Te boeken op de door uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan