Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Fascinator Maken in Den Bosch

Details over dit uitje

Tijdens de workshop Fascinator maken in Den Bosch maak je met vriendinnen een prachtige hoed, hoofdtooi of headpiece.

Eentje die niet zou misstaan op het podium in de Moulin Rouge of Las Vegas. Een schitterend ornament om te dragen bij een leuk feest!

Het is een creatieve workshop voor vrijgezellenuitjes, verjaardagen en andere feestelijke gebeurtenissen. Een ervaren hoedenmaakster staat voor jullie klaar om elke creatieve uitspatting in goede banen te leiden!

Met veertjes, kraaltjes, kunstbloemen en ander hoedenmateriaal ga je tijdens deze workshop aan de slag om de hoofdtooi te maken waar je altijd van droomde. Eentje die een blijvende indruk maakt op de aanwezigen tijdens de bruiloftceremonie of die goed staat bij een klassieke dansavond.

En ook de heren kunnen tijdens een familie-uitje meedoen tijdens deze workshop, zij kunnen gelijk aan de slag om een stopdas te airbrushen.

Tijdens de workshop wordt uiteraard een kopje koffie of thee geserveerd met een lekker stukje Bossche Koek. Het wordt zowel een beetje melige als een creatieve middag.

Na afloop kan je jouw eigen creatie mee naar huis nemen en een passende jurk erbij uitzoeken.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding/ ervaren hoedenmaakster
  • et maken van 1 fascinator per persoon
  • Benodigde materialen
  • Koffie/thee en Bossche Koek
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Is het tijd voor een gezellige en verrassende workshop met familie of vrienden in of rond het centrum van Den Bosch? De workshops van Den Bosch Evenementen zitten boordevol creatieve uitspattingen!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan