Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Parfum maken in Den Bosch

Details over dit uitje

Luxe parfum is gewoon zelf te maken! Volg de Workshop Parfum maken van Den Bosch Evenementen in Den Bosch, om uw eigen geuren samen te stellen en ze om te vormen tot een flesje puur neusstrelend goud!

Wie zou het niet willen, z´n eigen naam op een mooie fles parfum. Nog eventjes en dan komt die droom uit.

Den Bosch Evenementen neemt u mee naar een unieke Parfum Workshop, waar u zelf met olie, water of alcohol aan de slag gaat. Je gaat tijdens deze geurbelevenis twee heerlijke parfums maken. Een parfum op basis van jojoba olie in een 5 ml. flesje en een parfum op basis van alcohol in een luxe verstuiver van 10 ml.

Natuurlijk krijgt u professionele uitleg van de dames van dienst. Maar ook voor de heren is er de kans om hun eigen okselfrisse Axe te creëren, met een beetje geluk begint u eerdaags uw eigen parfumlijn vanuit de Rue de Rivoli in Parijs.

Na een aantal aanwijzingen en tests komt u steeds meer tot de ultieme geursensatie. Breng uw neus tot leven tijdens de workshop ‘Den Bosch laat je lekker ruiken’! Geniet ervan!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Een flesje voor thuis
  • Koffie, thee en een Bossche Koek
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan