Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Venetiaanse maskers maken in Den Bosch

Details over dit uitje

De mooiste maskers voor Carnaval of voor een gemaskerd feestje maakt u uiteraard gewoon zelf. Tijdens de workshop Venetiaanse Maskers maken neemt Den Bosch Evenementen u mee naar een gezellig atelier in Den Bosch waar u naar harte lust het hoofd van uw partner, vriend of vriendin kunt versieren. Uiteraard is de workshop ook prima samen met kinderen te doen.

Zelfs de feesten van de beroemde Franse Zonnekoning Louis XIV konden niet zonder de juiste attributen en geheimzinnige maskers. Tegenwoordig zijn ze in elke feestwinkel voor een habbekrats te verkrijgen maar het leukste is natuurlijk om ze geheel zelf te maken op basis van eigen ideeën. We laten u zien hoe u met behulp van gips en ander materiaal een masker geheel op maat voor iemand kan maken. Maak gebruik van verf, veren, glitters en versiersteentjes om uw masker vervolgens te ornamenteren.

Na de ontvangst met thee of fris en wat lekkere hapjes gaat u van start met het maken van de mallen voor de maskers. Na de pauze worden alle maskers mooi geschilderd en versierd. Veel plezier tijdens deze creatieve workshop!

Inclusief:
  • Ontvangst met fris, koffie of thee en hapjes
  • Workshop deel 1, het prepareren van mallen
  • Pauze
  • Workshop deel 2, afschilderen en ornamenteren
  • Feestelijke afsluiting met fris of wijn en hartige hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan