Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Vetkopjes Maken in Den Bosch

Details over dit uitje

De Workshop Vetkopjes Maken in van Den Bosch Evenementen is goed voor uw gevleugelde vrienden in de winter! Leuk als familie-uitje met de kinderen.

Of gezellig met vrienden met als doel: het creëren van prachtige vetkopjes vol heerlijk vogelvoer.

Vooral in de herfst en in de winter helpt deze cursus u met de broodnodige inspiratie. Want wie houdt er nou niet van de merel, de mus en het roodborstje?

U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie waarna u een korte uitleg krijgt over de diverse soorten zaden en pitten die u kunt combineren. Daarna gaat u zelf aan de slag om het mooiste kopje te maken, met strik en versiering! U gaat tijdens deze workshop twee kopjes maken, eentje voor u zelf en eentje om cadeau te doen aan iemand anders.

Een vetkopje maken is goed voor de natuur en een gezellige bezigheid. Natuurlijk hebben we bij Den Bosch Evenementen nog een paar andere leuke arrangementen voor u in petto! Kijk ook eens bij Schilderen met Chocola of onze Cursus Plat Brabants, er zit altijd wel iets voor u bij om uw uitstapje of bedrijfsuitje in Den Bosch nog leuker te maken!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Vogelvoer (pitten en zaden)
  • Twee lege kopjes met schotels
  • Decoratiemateriaal
  • Koffie, thee en limonade

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan