Workshop Venetiaanse maskers maken in Den Bosch
De mooiste maskers voor Carnaval of voor een gemaskerd feestje maakt u uiteraard gewoon zelf. Tijdens de workshop Venetiaanse Maskers maken neemt Den Bosch Evenementen u mee naar een gezellig atelier in Den Bosch waar u naar harte lust het hoofd van uw partner, vriend of vriendin kunt versieren. Uiteraard is de workshop ook prima samen met kinderen te doen.
Vanaf 10 personen
3,5 uur
Favoriet
Empire City Game & Borrelboot in Den Bosch
In het centrum van Den Bosch nemen wij u mee voor een spannend gezelschapsspel in de buitenlucht om u daarna vervolgens heerlijk rond te varen over de Bossche waterwegen. Een bedrijfsuitje waar gezelligheid en teambuilding bovenaan staan en waarbij u uw creativiteit en energie de vrije loop kunt laten.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Ik Hou van Paps, Mams, Oma en Opa
Iets speciaals te vieren met Opa en Oma of Pap en Mams? Tijdens het Ik Hou van PMOO familie-uitje van Den Bosch Evenementen kunt u ze in het zonnetje zetten. Op een gezellige locatie in het centrum van Den Bosch spelen we een humoristische, feestelijke en liefdevolle quiz die helemaal in het teken staat van Oma, Opa, Pa of Ma. Gezellig voor Vaderdag, Moederdag, de verjaardag van je grootmoeder of om het gouden huwelijk extra feestelijk te maken. Een uitje om de familiebanden weer eens helemaal aan te halen.
Vanaf 10 personen
2,5 uur
Favoriet
Bubble Voetbal in Den Bosch
Met een beschermende plastic bal om je lichaam lekker voetballen, in het kort: Bumping Bubble Voetbal! Samen met Den Bosch Evenementen organiseert u uw eigen grappige Bubble Ball sportevent in Den Bosch.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Tapas Stappen in Den Bosch
Tijdens dit culinaire uitje Tapas Stappen Tour van Den Bosch Evenementen, door de binnenstad van Den Bosch, komt u met onze gids langs meerdere restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Wie is de Meesterchef?!
Wordt u de nieuwe Meesterchef van ‘s-Hertogenbosch? Ontdek nu wie binnen uw gezelschap de beste chefs zijn, met dit culinaire uitje van Den Bosch Evenementen! Zo weet u in het vervolg bij wie u zonder zorgen kunt aanschuiven voor het eten.
Vanaf 12 personen
3.0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Game in Den Bosch
In het centrum van Den Bosch speelt u een spectaculaire virtuele game van Den Bosch Evenementen. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Bierproeverij en Rondleiding in Den Bosch
In Den Bosch staat stadsbrouwerij Kollenburg. Den Bosch Evenementen neemt u mee op een bierproeverij en rondleiding over ambachtelijk gebrouwen bier.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Crazy 88! Carnavals Editie
Het meest feestelijke evenement in Den Bosch. Wie kent het nou niet…… Carnaval!!! Voer de meest gekke en grappige opdrachten uit in de binnenstad van Den Bosch, en wie weet bent u de volgende prins of prinses van OETELDONK!!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Empire City Brunch Tablet Game in Den Bosch
Maak in Den Bosch kennis met de Empire City Brunch Game van Den Bosch Evenementen. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een overheerlijke brunch.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Crime Tablet Brunch Game in Den Bosch
Maak in Den Bosch kennis met de Crime City Brunch Game van Den Bosch Evenementen: een hypermodern, virtueel GPS spel, gecombineerd met een heerlijk 3-gangen brunch.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Escape Room in Den Bosch
Een extra spannend groepsuitje boeken met vrienden en vriendinnen? Los de moeilijkste puzzels en raadsels op onder extreme tijdsdruk, het is de enigste manier om uit deze kamer te komen. Escape Room van Den Bosch Evenementen is een evenement vol spanning en sensatie, want er komt een moment dat je echt denkt dat je voorgoed bent opgesloten..... Over de hele wereld is dit inmiddels bekende spel te spelen, van New York tot Boedapest en uiteraard nu ook in Den Bosch!
Vanaf 12 personen
2 uur
Favoriet
Popquiz Lunch in Den Bosch
Houdt u van muziek, dansen én lekker eten? Dan is de Popquiz Lunch van Den Bosch Evenementen zeker iets voor u.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Tandemtour door Den Bosch
De Tandemtour van Den Bosch Evenementen brengt u onder begeleiding in een rondleiding langs alle leuke plekken van Den Bosch en is nog sportief ook.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Eetbare Jeroen Bosch Figuurtjes Maken
Laat de inspiratie maar opborrelen tijdens deze gezellige Workshop eetbare Jeroen Bosch figuurtjes maken, van Den Bosch Evenementen. Wat deze beroemde stadsschilder deed met een penseel doet u met eetbare verf, een airbrush pistool en de lekkerste chocolade en fondant. De figuurtjes van Jeroen Bosch waren altijd al een tikkeltje bizar, een mooie uitdaging dus om met een beetje fantasie te werken aan uw eigen meesterwerk dat u lekker thuis mag oppeuzelen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Salsa en Merengue in Den Bosch
De Workshop Salsa en Merengue dansen van Den Bosch Evenementen is voor dames die in Den Bosch Latijns-Amerikaanse dansen willen leren, zo sexy mogelijk.
Vanaf 15 personen
1.0 uur
Favoriet
De Kolonisten van Den Bosch
Als een echte kolonist rondlopen in Den Bosch, gebieden veroveren, grondstoffen plunderen en meer van dat alles...welkom bij onze eigen LIVE aflevering van 'Kolonisten van Catan'. Deze nieuwste City Game van Den Bosch Evenementen zet het fameuze en meest populaire bordspel van dit moment om in een avontuurlijke ontdekkingstocht door Den Bosch. Het ideale groepsuitje voor iedereen die meer wilt doen dan alleen een bioscoopje of restaurantje bezoeken en wat aan echte teambuilding wilt doen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
PubQuiz Lunchspel in Den Bosch
Een groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in een bourgondisch restaurant in Den Bosch? Den Bosch Evenementen organiseert de PubQuiz Lunch, een supergezellige quiz vol leuke muziekfragmenten en actuele vragen en tussendoor geniet u van een lekkere lunch.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Pubquiz Dinerspel in Den Bosch
Een groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in een gezellig café in Den Bosch? Den Bosch Evenementen organiseert een PubQuiz Dinerspel, een supergezellige quiz vol leuke muziekfragmenten en actuele vragen en mét een lekker diner.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Pubquiz in Den Bosch
Een groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in een gezellig café in Den Bosch? Den Bosch Evenementen organiseert de PubQuiz, een supergezellige quiz vol leuke muziekfragmenten en actuele vragen. Onze quizmaster staat voor u klaar om van uw bezoek aan Den Bosch een volwaardige mix te maken van Ik hou van Holland en de Popquiz a Gogo, geheel 'gerestyled' tot de enige echte PubQuiz.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet